Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Belgisk fotball rystet av dødsfall

Bundesliga-spiller omkom i bilulykke.

BILULYKKE: Wolfsburg's Junior Malanda (t.v) omkom i dag i en bilulykke i Tyskland. Foto: AFP PHOTO  / RONNY HARTMANN / NTB Scanpix
BILULYKKE: Wolfsburg's Junior Malanda (t.v) omkom i dag i en bilulykke i Tyskland. Foto: AFP PHOTO / RONNY HARTMANN / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Belgisk fotball og tyske Bundesliga rystes i dag av at en av landets store talenter døde i en bilulykke. Junior Malanda (20) satt i baksetet på en SUV i Porta Westfalica i Tyskland da ulykken inntraff, skriver tyske Bild.

Unggutten har spilt i klubber som Crystal Palace, Anderlecht og Lille som ungdom, og spilte nå på bundesliga-klubben Wolfsburg. Han har gått gradene på ungdomslandslagene til Belgia, og fikk 15 kamper for U21.


Det var totalt tre personer i bilen, og sjåføren og den andre passasjeren er alvorlig skadet og sendt til sykehus. SUVen skal ha krasjet med et tre etter å ha mistet kontrollen på det glatte føret. Bilen var på vei til flyplassen, og Junior Malanda skulle reise på treningsleir.

Wolfsburg har imponert, og ligger på andreplass i Bundesliga denne sesongen. Junior Malanda har spilt ti kamper for klubben i 2014/15.


Bild skriver at det skal ha regnet og blåst kraftig vind på området da ulykken inntraff, og bilen skal ha holdt høy fart.

Flere fotballprofiler, som Chelsea-keeper Thibaut Courtois, viser sin respekt på sosiale medier i dag.
Lik Dagbladet Sporten på Facebook.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media