Belgisk fotballstjerne beklager skrekktakling

- Jeg spiller ikke fotball for å brekke bein.

SKREKKTAKLING: Standard Liege-spiller Axel Witsels potensielt karriereødeleggende takling på Anderlechts polske høyreback Marcin Wasilewski sprer avsky i Belgia.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/
SKREKKTAKLING: Standard Liege-spiller Axel Witsels potensielt karriereødeleggende takling på Anderlechts polske høyreback Marcin Wasilewski sprer avsky i Belgia.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/ Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

  (Dagbladet.no): Anderlecht - Standard Liege 1-1.Inntil kveldens toppoppgjør mellom Anderlecht og Standard Liege var Axel Witsel først og fremst kjent som et prominent medlem av en meget spennende generasjon belgiske fotballtalenter sammen med spillere som Marouane Fellaini, Stephen Defour og Vincent Kompany for å ha nevnt noen.

20-åringen, som ble kåret til årets spiller i den belgiske toppdivisjonen i 2008, har lenge blitt fulgt av en rekke toppklubber med Inter, Manchester United, Manchester City og Arsenal i spissen etter to strake seriemesterskap med Standard Liege.På Constant Vanden Stock i Brüssel kom Witsel imidlertid i søkelyset av helt andre årsaker: Den redselsfulle taklingen av Anderlechts polske høyreback Marcin Wasilewski.

Åpent brudd i leggenKampen var 26 minutter gammel da Standard Liege-spilleren i høy hastighet lukket øynene og plantet knottene med stor kraft i Wasilewskis høyre legg, som brakk tvert av, til tv-seernes, publikums og med- og motspilleres forferdelse (se video HER - vi advarer mot sterke bilder).Kampen ble stoppet i fem minutter inntil Wasilewski ble båret av banen og kjørt sporenstreks til sykehus. De første rapportene fra sykehuset tyder på at polakken har blitt påført et åpent brudd i leggen - like over ankelen, melder nieuwsblad.be.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer