GLADE GUTTER:  Joshua King og Stefan Johansen gir hverandre en klem etter det første målet til Norge. Foto: NTB Scanpix
GLADE GUTTER: Joshua King og Stefan Johansen gir hverandre en klem etter det første målet til Norge. Foto: NTB ScanpixVis mer

Belgisk raseri på tribunen: - Vi fikk dem dit vi ville

Sier Vegard Forren, som ser bak resultatet.

Belgia - Norge 3-2 (1-1)

BRUSSEL (Dagbladet): Stemningen svingte voldsomt på King Baudouin Stadium under kampen mellom Belgia og Norge søndag kveld: Fra en magisk atmosfære til pipekonsert blant 42 000 tilskuere.

Det belgiske publikummet har enorme forventninger til sine egne før fotball-EM i Frankrike. Da Veton Berisha sendte Norge opp i 2-1 tre minutter etter pause, nærmest eksploderte publikum i sinne.

Spillerne fikk pipekonsert mot seg. Det var aggressivt i rekkene på tribunen.

- Vi fikk dem dit vi ville, sier Vegard Forren til Dagbladet. Han legger ikke skjul på at da var det hyggelig å være nordmann. Men Belgia snudde kampen til 3-2. Da var det nærmest EM-stemning inne på stadion.

Les også: Svensson startet håpløst

Løft For Norges del er det faktisk mulig å se bak resultatet. Laget har fått et løft. På et tidspunkt må naturligvis hederlige resultater ta slutt. Men det er lov å være optimistisk før VM-kvalifiseringen starter til høsten.

- Jeg har en blandet følelse, sier Forren.

- Det var tungt å tape for dem når vi hadde dem i 65-70 minutter. Så kom det to enkle, kjappe mål imot. Jeg tror alle føler de kan se bak resultatet og ta med seg det positive. Det var tre baklengsmål vi kunne unngått. Jeg hadde vært mer bekymret hvis vi ikke skapte noen sjanser. I dag spilte vi til tider godt.

Les også: Lover ikke at han spiller for Norge

Trøtte - Vi ble nok litt trøtte. Det var den tredje kampen på en uke med et veldig ungt lag. Første omgang er jeg veldig fornøyd med. Det sto 1-1, og jeg regnet 4-1 i sjanser til oss. To av dem var veldig store, sa Per-Mathias Høgmo på pressekonferansen etter kampen.

- I andre omgang var vi gode de første 20 minuttene. Vi var gode på kontringer og holdt på ballen. Men så ble vi trøtte. Vi spilte mot et veldig godt hjemmelag med mange gode spillere. Vi skulle gjerne greid å unngå de to baklengsmålene og vunnet 2-1. Det ville ikke vært ufortjent, slik det så ut en stund.

Les også: Det laveste nivået plager oss i overkant

SPARKER VEKK BALLEN:  Vegard Forren rydder unna en ball mens han har Romelu Lukaku i ryggen. Foto: NTB Scanpix
SPARKER VEKK BALLEN: Vegard Forren rydder unna en ball mens han har Romelu Lukaku i ryggen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.