Belgisk stopperstjerne til City

- Vi er enige, sier HSV.

(Dagbladet.no): Vincent Kompany har vært et av de heteste navnene på midststopper plass siden han debuterte for Anderlechts førstelag som 17-åring tilbake i 2003.

Da den høyreiste belgieren var på flyttefot sommeren 2006 var det med klubber som Bayern München, Chelsea, Arsenal, Barcelona, Valencia og Sevilla som ble hyppigst nevnt blant beilerne til Kompanys gunst.

Likevel endte han overraskende opp i Hamburg.

Nå har tiden kommet for å flytte på seg videre, og nok en gang overrasker Kompany med klubbvalget.

Manchester City har nemlig fått HSVs tillatelse til å diskutere personlige betingelser med 22-åringen. Det melder den tyske klubben på egne hjemmesider i dag.

- Vi ønsker Vincent alt godt i hans videre karriere, sier sportsdirektør Dietmar Beiersdorfer til HSV.de.

Manchester City har ifølge BBC nektet å kommentere Hamburgs utspill, men skulle overgangen gå i orden, slår Kompany følge med Tal Ben Haim til City of Manchester Stadium som ny tilvekst på midtstopperplass denne sesongen.

INGEN STOR OL-TURENERING:Vincent Kompany (nr.3) havnet mellom barken og veden da Hamburg og det belgiske fotballforbundet endte i full krangel om hvor lenge midtstopperen fikk være med den belgiske troppen. Med en overgang til Manchester City på trappene, slipper Kompany å unna flere konfrontasjoner mellom klubb og forbund. Foto: AFP/Scanpix
INGEN STOR OL-TURENERING:Vincent Kompany (nr.3) havnet mellom barken og veden da Hamburg og det belgiske fotballforbundet endte i full krangel om hvor lenge midtstopperen fikk være med den belgiske troppen. Med en overgang til Manchester City på trappene, slipper Kompany å unna flere konfrontasjoner mellom klubb og forbund. Foto: AFP/Scanpix Vis mer
Belgisk stopperstjerne til City