Belkin-kaptein mister Tour de France

Kan øke Nordhaugs sjanser.

IKKE TIL TOUREN: Robert Gesink ble operert for en stressrelatert forstyrrelse på hjerterytmen i mai. Nå er det klart at Tour de France kommer for tidlig for Belkin-rytteren. AFP PHOTO/ANP/BAS CZERWINSKI
IKKE TIL TOUREN: Robert Gesink ble operert for en stressrelatert forstyrrelse på hjerterytmen i mai. Nå er det klart at Tour de France kommer for tidlig for Belkin-rytteren. AFP PHOTO/ANP/BAS CZERWINSKI Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): Robert Gesink mister Tour de France, og blir i stedet sendt til Polen rundt og Vuelta a Espana av ledelsen i Belkin Pro Cycling.

Det melder laget i en pressemelding.

Rytteren fortalte om hjerteproblemene i midten av april. Den 6. mai ble han operert for det stressrelaterte problemet med hjerterytmen. Da innrømmet han plager etter en etappe i Giro d'Italia året i forveien.

Kjempet hardtSiden midten av mai har han kjempet for å bli klar til sommerens Tour de France. Der skulle han opprinnelig ha delt lederskap med Bauke Mollema.

- Jeg er veldig glad for å ha lagt denne usikre perioden bak meg. Jeg har jobbet hardt for å komme meg tilbake. Tour de France var en mulighet, men det er et faktum at perioden både før og etter inngrepet, har vært utrolig tøff, sier Gesink i pressemeldingen.

Han har nå vært på høydetrening i Sierra Nevada med blant andre Mollema, men innrømmer likevel at formen ikke er helt på topp.

Ten Dam rykker opp?Laurens Ten Dam er en annen rytter som kan benyttes som kaptein for Belkin Pro Cycling.

Lars Petter Nordhaug kjemper også om en av de ni plassene til det franske etapperittet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer