Bellamy advares av Newcastle

Wales' Craig Bellamy er under etterforskning for rasisme etter bråk på nattklubb.

Newcastle-stjernen havnet i trøbbel på en nattklubb i Cardiff natt til i går, skriver

The Sun.

En asiatisk dørvakt hevder at spissen skal ha skjelt ham ut med rasistiske bemerkninger da 23-åringen fikk beskjed om å forlate nattklubben i går natt.

Bellamys advokat sier til

Daily Mirror

at spilleren hardnakket nekter for å ha sagt noe rasistisk.

- Det ville ikke vært likt Craig Bellamy, og det vet alle som kjenner ham, sier advokat Graham Shear.

Etter nattklubbråket skal Bellamy så ha reist til Wales' landslagshotell. Der vekket han landslagssjef Mark Huges kl. 03 og fortalte at han ville reise hjem de 40 milene opp til Newcastle.

I Newcastle i går ble han møtt av manager Bobby Robson, som beordret ham tilbake til Wales der landslaget forbereder seg til kampen mot Aserbadsjan lørdag.

Der fikk han også kjeft, forteller Newcastle-styreformann Freddy Shepherd.

- Craig Bellamy var involvert i fylleepisode mandag kveld på en nattklubb i Cardiff. Dette bekyrmer oss veldig, og spillere møtte Bobby Robson. Han ble advart om sin framtidige oppførsel, og bedt om å ikke glemme sin høyt profilerte posisjon i fotballklubben, sier Shepherd.

En politikilde sier til avisene at Bellamy skal i avhør, etter at dørvakten på nattklubben leverete inn en anmeldelse av spilleren.

- Vi vil snakke med Bellamy om dette. Vi skal snakke med alle som var involvert før vi tar en avgjørelse om videre etterforskning.

Bellamy skal være tilbake på trening med Wales i dag. Hans mor Angela sier at sønnen ikke hadde skyld i nattklubbepisoden.

- Det hele var uprovosert. Craig var veldig lei seg. Folk kan elske eller hate ham, men han er bare en ung mann. Det er trist at han ikke kan gå ut uten å oppleve slikt. Han blir alltid plaget av folk, sier moren.

Bellamy har vært i trøbbel på by'n før. Sammen med Newcastle-stjernen Kieron Dyer og Carl Cort ble han sendt hjem fra Newcastles treningsleir i Spania i fjor.

(Dagbladet.no)

BRÅKTE I CARDIFF:</B> Craig Bellamy stakk fra Wales' treningsleir etter en episoden på nattklubb natt til i går.