Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Bellamy er en liten oppkomling

Newcastle-trener forklarer tunnelbråk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Craig Bellamy havnet i bråk med gamle «venner» da Liverpool slo Newcastle 2-0 onsdag kveld.

Vanligvis legges det lokk på slike episoder, alle spillere og begge klubber er tause.

I dag velger Newcastle-assistent Terry McDermott å fortelle sin versjon av hendelsen i spillertunnelen. Han bekrefter ikke at Bellamy ble fiket til.

Men ifølge den tidligere Liverpool-spilleren var det Bellamy som utløste bråket med stygg munnbruk, skriver Newcastle Evening Chronicle.

Skjellsord

McDermott kaller 27-årige Bellamy «en liten oppkomling», og sier han snakket med dommeren da waliseren plutselig dukket opp og skjelte ham ut på det groveste.

- Jeg trodde han bare spøkte og la armen min rundt ham, men han bare fortsatte med skjellsord mot meg. Det var da alt startet. Jeg sa mitt, og da vi kom til toppen av trappa begynte han å skrike til meg igjen. Men han hadde selvsagt sikkerhetsvakter rundt seg, sier McDermott.

Og antyder dermed at Bellamy var heldig.

BEKTEFTER MUNNBRUK, IKKE SLAGSMÅL: Craig Bellamy blir trøbbel for Liverpool, varsler Newcastle-assistent Terry McDermot etter bataljen i spillertunnelen på Anfield onsdag kveld. Foto: Scanpix/Reuters
BEKTEFTER MUNNBRUK, IKKE SLAGSMÅL: Craig Bellamy blir trøbbel for Liverpool, varsler Newcastle-assistent Terry McDermot etter bataljen i spillertunnelen på Anfield onsdag kveld. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

Treneren kjenner Bellamy godt fra Newcastle, der spissen stadig kranglet med ledelsen og havnet på kant med Alan Shearer etter sms-sjikanering.

Den raske Wales-angriperen får ikke noe godt skussmål av sin gamletrener, som spår at Liverpool får nok å stri med når Bellamy er i stallen på Anfield.

- Jeg liker det ikke når spillere tror de er større enn klubben. Da han var i Newcastle trodde han at han var den store helten. Han har vært i trøbbel i alle klubbene han har spilt for. Og nå starter det på nytt i Liverpool, sier McDermott.

Perfekt for Liverpool

Liverpool-sjef Rafael Benitez er ikke enig og skryter i stedet av sitt 70-millionerskjøp fra Blackburn.

- Spørsmålet er, snakker vi om dette fordi det handler om Bellamy? I mitt hode er dette ingenting. Ingenting. Det er langt verre ting å se. I denne saken er det snakk om roping og ingenting annet, sier Benitez og kaller spissens atferd så langt på Anfield «perfekt».

- I nesten to måneder har folk snakket om hvor god han er på banen. Har dere hørt noe om utenfor banen siden det?

• Din kommentar: 
Blir Bellamy en suksess på lang sikt i Liverpool?

image: - Bellamy er en liten oppkomling
IRRITERT: McDermott mener Bellamy er en oppkomling som bryr seg mer om seg selv enn om klubben.