Bellamy ferdig i Newcastle etter sms-sjikane

Advares mot å vise seg i byen.

(Dagbladet.no): Craig Bellamy er lånt ut til Celtic fram til sesongslutt. I dag fikk han beskjed om at han aldri mer får spille i Newcastle-trøya.

- Jeg kan forteller dere at det ikke er noen sjanse for det. Bellamy har utfordret en legende i Alan, og det finnes bare en vinner. Det er ikke Bellamy, sier Newcastle-styreformann Freddy Shepherd til Daily Express.

Alan er Alan Shearer, spissen som fikk sms\'er fra Bellamy i helga. Bellamy har via sin agent framholdt at mobilen hans er stjålet, og at det ikke var han som blant annet ga veteranspissen beskjed om at «beina dine er borte» via en sms.

Den biter ikke Shepherd på, ikke Shearer heller.

- Alan ble så amper at han reagerte. Han fortalte Bellamy at han skulle kappe hodet av ham hvis han setter sine bein i Newcastle igjen forteller styreformannen.

Også styreformannens sønn Kenneth fikk ufine tekstmeldinger fra Bellamy.

- Den sms\'en han sendte til Kenneth var opprørende, men det han sa til Shearer var fornærmende, sier Shepherd.

Enda mer dårlig nytt for Bellamy: Spissen er skadd og mister resten av seriekampene i Skottland.

JEG ER SJEFEN: Alan Shearer markerer seg som spiss nummer 1 i Newcastle, og vil kappe hodet av Bellamy om han viser seg i byen. Foto: SCANPIX/REUTERS
JEG ER SJEFEN: Alan Shearer markerer seg som spiss nummer 1 i Newcastle, og vil kappe hodet av Bellamy om han viser seg i byen. Foto: SCANPIX/REUTERS Vis mer
LÅNT UT: Craig Bellamy har gjort suksess i Celtic, etter at han kom på kant med Newcastle-manager Graeme Souness og ble leid ut.