VIL BORT: Craig Bellamy tror ikke akkurat framtiden hans ligger i Manchester City. Her i landskamp for Wales mot England og Frank Lampard.Foto: SCANPIX/EPA/ROBIN PARKER
VIL BORT: Craig Bellamy tror ikke akkurat framtiden hans ligger i Manchester City. Her i landskamp for Wales mot England og Frank Lampard.Foto: SCANPIX/EPA/ROBIN PARKERVis mer

Bellamy har ikke snakket med Mancini på 1,5 år

- Han vet visst mer om kneet mitt enn meg selv.

Craig Bellamy vil bort fra Manchester City, og innrømmer at han ikke har snakket med City-manager Roberto Mancini på halvannet år.

I et intervju med The Daily Telegraph fredag kan den walisiske spissen fortelle at forholdet hans til Mancini brøt sammen bare noen dager etter italieneren ble City-manager i slutten av 2009. Siden har ikke Bellamy ifølge han selv utvekslet ett eneste ord med sjefen.

- Jeg skal etter planen komme tilbake (til City) og være der for ett år. Men hvis Mancini fortsatt er der, så vil jeg antakelig få gjort veldig lite. Jeg blir i alle fall ikke involvert i førstelaget hans, sier 31-åringen.

Bellamy beskriver Mancini som bedrevitende, og liker slett ikke treningsmetodene hans.

- Han så ut til å vite mer om kneet mitt og hva det tåler enn meg selv. Jeg prøvde å forklare ham at jeg hadde et kneproblem, mens han mente det ikke var noe. Treningene hans er lange, men uten intensitet, forklarer Bellamy.

Forrige sesong var Bellamy på utlån til walisiske Cardiff. Han håper å få til en permanent overgang.

(NTB)