Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bellamy mest populær i Premier League

Sjekk drømmeelleveren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Mandag startet Dagbladet.no opp Manager 2007. Etter fire dager er det én mann som skiller seg ut hva popularitet angår, Craig Bellamy.

Kan slite med gresstid

Rundt en tredjedel av brukerne velger Liverpools nyervervelse på sitt lag. Med en prislapp på 85 millioner kroner ser det heller ikke ut som om waliseren er det dummeste spørsmålet.

Men med Dirk Kuyt på plass, og Peter Crouch i storform, er det uvisst hvor mye spilletid det blir på Morten Gamst Pedersens tidligere lagkamerat.

Liverpoolpreget

Utover Bellamy er det få spillere som skiller seg ut i elleveren. Det som muligens er noe oppsiksvekkende er Bellamy får med seg hele fire lagkamerater på «Drømmelaget.»

De andre tittelkandidatene, Chelsea, Manchester United og Arsenal, har bare én spiller tilsammen på laget.

Lillbror som stopper

FOLKETS MANN: Brukerne i Manager 2007 velger Craig Bellamy (ryggen til), framfor mer etablerte stjerner som (f.v.) Steven Gerrard, John Terry og José Reina. Foto: AP
FOLKETS MANN: Brukerne i Manager 2007 velger Craig Bellamy (ryggen til), framfor mer etablerte stjerner som (f.v.) Steven Gerrard, John Terry og José Reina. Foto: AP Vis mer

Manchester Uniteds Rio Ferdinand er med sine 160 millioner blant de aller dyreste i spillet, og få av brukerne velger derfor å kjøpe landslagskjempen. Da tar de heller lillebroren.

Anton Ferdinand, som også banker på den engelske landslagsdøra, tar plass som stopper på brukernes lag. Etter en stødig debutsesong i Premier League er han, med inntreden på 24 prosent av lagene, den nest mest valgte spilleren i spillet.

Sjekk drømmeelleveren for Manager 2007:

KEEPER

Ben Hamer, Reading 16 prosent

FORSVAR

Emmanuel Eboue, Arsenal 16 prosent

Anton Ferdinand, West Ham 24 prosent

image: Bellamy mest populær i Premier League

Chris Makin, Reading 12 prosent

Steve Finnan, Liverpool 14 prosent

MIDTBANE

Jermaine Pennant, Liverpool 22 prosent

Nigel Reo-Coker, West Ham 15 prosent

Mohamed Sissoko, Liverpool 13 prosent

Mark Gonzalez, Liverpool 13 prosent

ANGREP

Andrew Johnson, Everton 16 prosent

Craig Bellamy, Liverpool 29 prosent

ASSISTENT

Steve Coppell, Reading 17 prosent 

DRØMMEELLEVER\'N: Er noen av disse med på ditt lag?