Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bellamy skjøt Celtic til topps

Hat-trick av den omstridte wailiseren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et hat trick av Craig Bellamy sendte Celtic til topps på tabellen i skotsk eliteserie fotball lørdag.

Den omstridte waliseren scoret alle sitt lags mål da Dundee United ble slått 3-2 på bortebane. Dermed er Celtic to poeng foran byrival Rangers, som er opptatt med ligacupfinale denne helgen.

Bellamy scoret ledermålet fra langt hold helt i begynnelsen av kampen. Så skjøt han stolpe-inn og ordnet 2-1-ledelse ved pause etter vertenes utligning.

Hjemmelaget utlignet for annen gang etter en tabbe av Neil Lennon i 2. omgang, men Bellamy fullførte verket ti minutter før slutt.

- Craig har hatt en stor effekt på laget siden han kom, og målene hans i dag var bare fantastiske, sa manager Martin O\'Neill som håper han får beholde Bellamy når leieavtalen utløper.

- Selvsagt ønsker jeg å bli her, men det handler også om penger. Jeg vet at de ikke har ubegrenset med midler, og min neste overgang blir en svær en, sier Bellamy som er erklært uønsket i Newcastle.

O\'Neill er iallfall beredt til å strekke seg langt.

- Handler det om penger, så får vi finne pengene som skal til, sier han.

(©NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!