Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bellamy slipper å møte i retten - kan trene

Høringen er utsatt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) I dag - og kanskje også de neste dagene - skulle Craig Bellamy møtt til rettslig høring i Cardiff, siktet for vold mot ei jente.

I ettermiddag melder imidlertid BBC at saken er utsatt - på ubestemt tid.

Det er gode nyheter for det walisiske landslaget. I Ryan Giggs\' skadefravær er nemlig Liverpool-spissen kaptein, og han kan dermed trene med landslaget i forkant av onsdagens kvalikkamp mot Kypros.

Fokus på landslaget

Det er ei 19 år gammel jente som har anmeldt stjernespilleren for vold. Overfallet ifølge kvinnen ha skjedd på nattklubben No10 i Cardiff, men Bellamy benekter alle anklagene, skriver icWales.

Bellamy er nok glad for at saken ble utsatt, for landslaget har nok å bruke tida på disse dagene. Lørdag tapte Wales hele 1-5 på hjemmebane mot Slovakia. Det skuffende tapet var deres største på hjemmebane på 98 år.

- Det var en katastrofe og et av de pinigste øyeblikkene i min karriere, sa Bellamy etter kampen, ifølge nyhetsbyrået PA.

Wales ligger nå nest sist i gruppa, og har bare San Marino under seg. Veien til EM-sluttspillet ser derfor ganske så umulig ut, spesielt med tanke på at Tyskland og Tsjekkia også er i gruppa.

FIREMÅLSTAP: Wales og Craig Bellamy tapte 1-5 på lørdag. I dag fikk han beskjed om at den rettslige høringen er utsatt. Foto: REUTERS
FIREMÅLSTAP: Wales og Craig Bellamy tapte 1-5 på lørdag. I dag fikk han beskjed om at den rettslige høringen er utsatt. Foto: REUTERS Vis mer

- Jeg kan ikke lyve. Kvalifiseringshåpet vårt er ikke akkurat stort nå, sier Bellamy.

image: Bellamy slipper å møte i retten - kan trene