- Bellamy straffes med benken

Craig Bellamy får ikke starte i kveld, mens Newcastle-sjef Bobby Robson jager tystere.

(Dagbladet.no): I kveld møter Newcastle spanske Real Mallorca, etter en trøblet oppladning med bråk mellom walisiske Bellamy og Robson-assistent John Carver på flyplassen før avreise til ferieøya.

Ifølge Daily Mirror i dag slipper 24-åringen unna straff etter stolkastingen mot Carver. Men han får ikke spille, Robson beholder Shola Ameobi på topp sammen med Alan Shearer.

I går kveld ville ikke manager Robson snakke om Bellamys angrep på treneren, uten at journalister fortalte ham hvem som plapret om bråket til pressen.

- Jeg kan gjøre en avtale. Si hvam som fortalte dere dette, og jeg skal snakke om det. Saken er lukket og avsluttet, sier 71-åringen til avisa.

Det er ikke sikkert Bellamys benkeplassering bare er straff. Han sliter i tillegg med en vond hamstring - og kronisk kort lunte.

I dag ble det også kjent at waliseren var i krangel i helga, på fritida. Han skal vært i bråk med fotballfans på et hotell i Cardiff, og truet med å hente sin gode venn, mellomvektbokseren Joe Calzaghe.

  • PS! Newcastle melder i dag at manager Robson har forlenget kontrakten med klubben til nyttår 2005. Da er veteranen 73 år.
PÅ SPANSK JORD:</B> Ifølge ei engelsk avis må Craig Bellamy slite benken etter slåssingen med assistenttreneren i Newcastle.