FERDIG: Hector Bellerin blir ikke å se på banen for Arsenal resten av sesongen etter å ha pådratt seg en korsbånd-skade. Foto: Craig Mercer / Sportimage / NTB Scanpix
FERDIG: Hector Bellerin blir ikke å se på banen for Arsenal resten av sesongen etter å ha pådratt seg en korsbånd-skade. Foto: Craig Mercer / Sportimage / NTB ScanpixVis mer

Bellerin ute resten av sesongen

Arsenals 2-0-seier over Chelsea ble dyrekjøpt. Høyrebacken Héctor Bellerin ødela korsbåndet og er ute for resten av sesongen.

Ifølge The Guardian kan det holde hardt at spanjolen blir spilleklar til neste sesong.

Det er heller ikke sikkert at 23-åringen slipper unna med «kun» korsbåndskaden. Menisken og andre deler av kneet kan også være ødelagt.

Bellerin vred seg i store smerter da han måtte forlate banen.

Héctor Bellerin var akkurat tilbake fra en leggskade som hadde holdt ham ute fra fotballbanen i fire uker, og kampen mot Chelsea var hans første fra start på lang tid. Denne gangen er det enda verre. Det er helt uvisst når han kan være tilbake i spill igjen.

Bellerin er en av Arsenals beste og mest profilerte spillere. Manager Unai Emery nevner Ainsley Maitland-Niles og Stephan Lichtsteiner som de mest aktuelle erstatterne. Han nevnte også Carl Jenkinson som et mulig alternativ.

Ifølge Emery er det ikke rom for kjøp av nye spillere i januarvinduet. Det beste han kan oppnå er lån.

Dette er den tredje alvorlige langtidsskaden for Arsenal denne sesongen. Fra før er Danny Welbeck og Rob Holding ute i lang tid.