Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Belmin (17) scoret to mot Vålerenga

- Utrolig gøy, sier Keranovic, som sikret 2-2 for Skeid.

(Dagbladet): Vålerenga - Skeid 2-2.

17-åringen Belmin Keranovic scoret begge målene for Skeid da laget spilte uavgjort mot storebror på Oslo Øst i en treningskamp i Vallhall i dag.

- Det var utrolig gøy. Jeg må bare takke lagkameratene mine, uten dem hadde jeg ikke scoret, sier unggutten til Dagbladet.

Han kom til Skeid fra Lørenskog i desember, og fylte 17 år sist uke. Dagens treningskamp var hans andre for a-laget til Skeid, som spiller i 2. divisjon.

- Målet er å nå så langt som mulig. For denne sesongen håper jeg å få spille flere a-kamper, sier unggutten ydmykt.

- Og hvor lenge er det til du spiller i Tippeligaen for Vålerenga?

- Det er vel opp til hvordan jeg spiller, og hva Vålerenga og Skeid synes. Men jeg kan ikke tenke på sånt, jeg tar en dag av gangen, sier han.

Ikke overrasket To divisjoners forskjell til tross - Keranovic er ikke overrasket over at Skeid klarte uavgjort mot fjorårets sølvvinnere i Tippeligaen.

- Egentlig ikke. Skeid er et fantastisk lag med unge spillere, som spiller flott fotball, sier han.

Allerede i kampens andre minutt lurte Keranovic ballen inn i det nærmeste hjørnet til Vålerenga-keeper Lars Hirschfeldt.

Vålerenga utliknet bare seks minutter seinere. Luton Shelton spilte til Harmeet Singh, som på spektakulært vis dro ballen bakover med sålen og rett i beina på Shelton som scoret.

Vålerenga tok ledelsen tidlig i andre omgang på et vakkert langskudd fra Adnan Haidar.

Misfornøyd Martin Elleve minutter før slutt var VIF-unggutten Håvard Nilsen nær ved å øke ledelsen, men skuddet fra skrått hold smalt i stolpen.

To minutter seinere spilte Skeid seg elegant gjennom VIF-forsvaret, og Keranovic fikk ballen servert på åpent mål.

Vålerenga-trener Martin Andresen er langt fra fornøyd med hva laget hans presterte i dag.

- Det var en sløv start på kampen. Prestasjonsmessig fra vår side er vi på det nivået vi er akkurat nå. Vi har et langt stykke å gå. Skeid var ganske bra, men vi er selvfølgelig svært misfornøyd med prestasjonen vår, sier Andresen til Vålerengas hjemmeside.

• En rekke andre tippeligalag har også spilt treningskamper i dag, mens Odd Grenland og Strømsgodset var i aksjon i La Manga Cup. Se kampfakta fra alle kampene i høyrespalten.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling