Belsvik fra fotball til daglig leder i Larvik Håndballklubb

Hadde flere fotballtilbud, men takket nei.

TIL LARVIK HÅNDBALLKLUBB: Petter Belsvik bytter ut fotballen med håndball. Her fra tida i Stabæk. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
TIL LARVIK HÅNDBALLKLUBB: Petter Belsvik bytter ut fotballen med håndball. Her fra tida i Stabæk. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Petter Belsvik ble lørdag presentert som ny daglig leder i Larvik Håndballklubb. Det skjedde tre dager etter at han ga seg som Fram Larvik-trener.

Onsdag takket Belsvik for seg i 2.-divisjonsklubben Fram Larvik etter fire og et halvt år som hovedtrener. Tre dager senere ble den tidligere fotballspilleren presentert som ny daglig leder i LHK.

- Klubben er topp i Norge og i europeisk klasse. Det har jeg savnet litt. Larvik HK er en proff klubb med høy kompetanse og det tiltaler meg veldig, sier Belsvik til Østlands-Posten.

Han mener det ikke er noe problem å bytte fra fotball til håndball.

Den siste perioden i Fram var vært svært tøff for Belsvik. Bortekampen mot Nybergsund i 2.-divisjon ble avbrutt etter bare 21 minutter da klubben ikke hadde nok spillere til å fullføre oppgjøret. Økonomien gjorde at Fram Larvik ikke hadde penger til å hente nye spillere.

Belsvik møter også på utfordringer sin nye jobb. LHK har slitt tungt økonomisk og mistet en rekke profiler de siste årene. 50-åringen uttalte overfor Østlands-Posten at han hadde flere fotballtilbud, men at han og familien ønsket å bli i Larvik.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer