Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Belsvik fra fotball til daglig leder i Larvik Håndballklubb

Hadde flere fotballtilbud, men takket nei.

TIL LARVIK HÅNDBALLKLUBB: Petter Belsvik bytter ut fotballen med håndball. Her fra tida i Stabæk. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
TIL LARVIK HÅNDBALLKLUBB: Petter Belsvik bytter ut fotballen med håndball. Her fra tida i Stabæk. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Petter Belsvik ble lørdag presentert som ny daglig leder i Larvik Håndballklubb. Det skjedde tre dager etter at han ga seg som Fram Larvik-trener.

Onsdag takket Belsvik for seg i 2.-divisjonsklubben Fram Larvik etter fire og et halvt år som hovedtrener. Tre dager senere ble den tidligere fotballspilleren presentert som ny daglig leder i LHK.

- Klubben er topp i Norge og i europeisk klasse. Det har jeg savnet litt. Larvik HK er en proff klubb med høy kompetanse og det tiltaler meg veldig, sier Belsvik til Østlands-Posten.

Han mener det ikke er noe problem å bytte fra fotball til håndball.

Den siste perioden i Fram var vært svært tøff for Belsvik. Bortekampen mot Nybergsund i 2.-divisjon ble avbrutt etter bare 21 minutter da klubben ikke hadde nok spillere til å fullføre oppgjøret. Økonomien gjorde at Fram Larvik ikke hadde penger til å hente nye spillere.

Belsvik møter også på utfordringer sin nye jobb. LHK har slitt tungt økonomisk og mistet en rekke profiler de siste årene. 50-åringen uttalte overfor Østlands-Posten at han hadde flere fotballtilbud, men at han og familien ønsket å bli i Larvik.

Den tidligere storscoreren begynner i sin nye jobb 1. august. Han tar over etter Bjørn Bjune, som ga seg i Larvik 1. juli.