Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Belsvik klar for LSK

Petter Belsvik får spille for Lillestrøm i Tippeligaen. Det har Norges Fotballforbund bestemt.

Styret i forbundet har gitt Lillestrøm dispensasjon fra overgangsreglementet. Egentlig var overgangsmarkedet stengt, men Belsvik får likevel spille for Lillestrøm selv om fristen for å bytte klubb var ute. Fordi Lillestrøm sliter med skader og sykdom blant de fleste spissene sine, fikk de dispensasjon fra regelverket.

Skal møte Belsvik

- Nå som dispensasjonen er i boks, får vi se om vi kommer til enighet med Petter Belsvik i forhold til en kontrakt, sier trener Arne Erlandsen i Lillestrøm til Dagbladet.no.

Petter Belsvik er for tiden i Irland i forbindelse med kveldens fotballandskamp. Så fort han kommer tilbake til Norge vil LSK be om et møte med den aldrende fotballspissen. Om han får kontrakt er det for hele denne sesongen.

- Petter Belsvik er ikke aktuell for å spille noen kamper pr. dags dato, men kanskje om noen serierunder. Men først må vi se om han er god nok for oss og så må vi få til en avtale med han, sier Erlandsen.

Petter Belsvik har ikke gjennomført noen medisinsk test hos LSK.

Selv sier hovedpersonen til Bergens Tidende at han er fornøyd med avgjørelsen fra forbundet, men at både møter og en signering av avtale gjenstår før han spiller fotball for LSK.

LSK NESTE?</B> Petter Belsvik har spilt for mange klubber i karrieren, blant annet Vålerenga.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media