Belsvik på vei til Vålerenga

Petter Belsvik er på vei til Vålerenga. Ifølge TV2 er partene enige om en overgang verdt 2 millioner kroner, og at bare legesjekken gjenstår.

Petter Belsvik har scoret 154 eliteseriemål og er bare fire bak Odd Iversens scoringsrekord. Nå tyder alt på at Belsvik utsetter rekordjakten for å delta i Vålerengas opprykksforsøk.

Rosenborg, Petter Belsvik og Vålerenga skal være muntlig enige om en overgangssum på rundt to millioner kroner. Går alt etter planen, debuterer Belsvik borte mot Sandefjord 10. juni. Oppgjøret mot Belsviks gamle klubb Ham-Kam 4. juni er nemlig flyttet fram i tid.

Spillende trener Kjetil Rekdal vil ikke kommentere selve overgangen, men sier likevel at Vålerenga har siklet på Belsvik lenge. Det er vel heller ingen tvil om at 1. divisjonsklubben trenger en stabil målscorer for å være sikre på å nå målet om å rykke opp.

Petter Belsvik selv holder kortene tett til brystet.

- Det eneste jeg kan si, er at Vålerenga er en av flere klubber jeg har pratet med, sier Belsvik, som for tre dager siden sa nei til kontrakt med eliteserieklubben Lyn. Men at Oslo igjen frister, har han aldri lagt skjul på.

Målmaskinen har lenge vært misfornøyd med lite spilletid i Rosenborg. Trener Nils Arne Eggen har prioritert Harald Brattbakk og Frode Johnsen.

(NTB)