Belsviks gulldrøm stopper på Bislett

BISLETT (Dagbladet): Petter Belsvik (30) bommet på åpent mål da ballen traff ei tue på humpete Bislett. - Her avgjør grasmatta i mange situasjoner om det blir mål eller ikke, sier Stabæks måltjuv oppgitt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For mens Nadderud får nytt gras denne sommeren, spiller Bærum-klubben i Vålerenga-land - på slitne Bislett stadion. I tillegg til at det knapt var tilskuere mot Lillestrøm (1523 betalende), mener Belsvik at banen er uegnet for Stabæks tekniske spill.

- Vår spillestil er avhengig av en jevn grasmatte hvor ballen ikke spretter i hytt og vær. Mot Lillestrøm kunne vi kanskje vunnet tre viktige poeng dersom banen ikke hadde vært så ujevn, sier Belsvik.

Bittert

Og det har 30-åringen muligens rett i. Minst to ganger forandret ballen retning foran Lillestrøm-målet:

  • I det 48. minutt skjøt Tommy Svindal Larsen en lompe fra 30 meter som LSK-keeper Magnus Kihlstedt hadde full kontroll på. Men på femmeteren traff ballen ei tue og føyk opp i nesa på Kihlstedt. Returen fikk forsvaret sparket unna.
  • I det 68. minutt kom Tomas Finstad fri på kanten og la inn foran mål. 40 centimeter fra streken på åpent mål har vel ikke Belsvik vært sikrere på scoring. Men banedekket ville det altså annerledes.

- Utrolig bittert. Uavgjort mot Lillestrøm på hjemmebane holder ikke dersom vi skal kjempe helt i toppen, mener Belsvik.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer