Ben Arfra-magi sørget for alle tre poengene på St. James' Park

Ga Newcastle en etterlengtet opptur.

FRELSEREN: Det så lenge ut som om Newcastle måtte gå målløse av banen i sin tredje strake kamp, men så dukket Hatem Ben Arfa opp. Foto: REUTERS/Nigel Roddis
FRELSEREN: Det så lenge ut som om Newcastle måtte gå målløse av banen i sin tredje strake kamp, men så dukket Hatem Ben Arfa opp. Foto: REUTERS/Nigel RoddisVis mer

Fire minutter før slutt tryllet Hatem Ben Arfa fram et praktfullt mål og ga Newcastle 1-0 hjemme mot Fulham lørdag.

Dermed fikk «The Magpies» en etterlengtet opptur og sesongens første seier etter en ujevn seriestart. Den tradisjonsrike klubben unngikk så vidt nedrykk forrige sesong.

I det 86. minutt fant Ben Arfa en åpning i Fulham-forsvaret, banket til og skrudde ballen pent i lengste kryss. Et perlemål fra den franske midtbanespilleren.

Yohan Cabaye spilte de siste 25 minuttene. Alan Pardew holdt franskmannen utenfor troppen i de to første seriekampene etter at Cabaye gjorde det klart at han vil bort fra Newcastle.

Brede Hangeland og John Arne Riise spilte hele kampen i forsvarsfireren til Fulham. Gjestene fra London hadde sine muligheter på St. James' Park, men til slutt var det Newcastle som tok alle poengene etter et jevnspilt oppgjør.

Fulham vant åpningskampen borte mot Sunderland, men har siden gått på to strake tap i Premier League.

Alexander Tettey satt på benken da Norwich tok sesongen første seier med 1-0 hjemme mot Southampton. Nathan Redmond ble matchvinner etter 68 minutter.

(NTB)