IKKE BALL PÅ EN STUND: Chelseas Yossi Benayoun har et langt skadeavbrekk foran seg.Foto: SCANPIX/AFP/ JOE KLAMAR
IKKE BALL PÅ EN STUND: Chelseas Yossi Benayoun har et langt skadeavbrekk foran seg.Foto: SCANPIX/AFP/ JOE KLAMARVis mer

Benayoun forstår ikke hvordan Chelsea overså skaden

Mister det neste halvåret.

||| (Dagbladet): Chelseas israelske midtbanespiller Yossi Benayoun må belage seg på nok et langt skadeavbrekk på grunn av en avrevet akilles, melder klubben på sine hjemmesider.

Benayoun kom skadet tilbake fra landskamp i forrige uke, og Chelsea forteller at israeleren trolig må holde seg på sidelinja i seks måneder framover.

Selv er han svært overrasket over at det medisinske apparatet i London-klubben ikke oppdaget problemet tidligere.

- Sannheten er at situasjonen er veldig rar. Jeg var gjennom tre MR-undersøkelser og tre ultralyd-undersøkelser, og alle tydet på at dette ikke var noe problem, at det bare var en liten rift, sier Benayoun, ifølge Guardian.

- Jeg kom til Israel klar for å spille, og så fikk jeg beskjed om at det var en stor avrivning. Chelsea var sikre på at det var noe lite. De har sammenliknet bildene, og de forstår ikke hvordan de overså det. De sier det er uvanlig å ha en så stor avrivning og ikke ha enorme smerter. Jeg har ikke hatt vondt, sier han.

30-åringen har ikke spilt for Chelsea siden ligacuptapet for Newcastle 22. september, men ble spilleklar til Israels EM-kvalikkamper mot Kroatia og Hellas.

Benayoun har slitt med en leggskade i høst, men den avrevne akillessenen er altså langt mer alvorlig.

Samtidig kan Chelsea trolig glede seg over at Alex og Salomon Kalou vil være klare til å trene for fullt allerede neste uke.

Carlo Ancelottis gutter møter Aston Villa borte kommende lørdag.