Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bendtner aktuell for Tromsø-kampen

Nicklas Bendtner har returnert til Trondheim og Rosenborg, og dansken er aktuell for kamptroppen mot Tromsø mandag.

TILBAKE: Nicklas Bendtner har kommet seg etter lyskeskaden, og er høyaktuell for å bli med Rosenborg når de møter Tromsø på mandag. Foto: NTB scanpix
TILBAKE: Nicklas Bendtner har kommet seg etter lyskeskaden, og er høyaktuell for å bli med Rosenborg når de møter Tromsø på mandag. Foto: NTB scanpix Vis mer

Dansken har slitt med en lyskeskade og ble ikke tatt ut til VM ettersom Åge Hareide ikke trodde spissen ville bli tilstrekkelig frisk til åpningskampen mot Peru.

Nå har 30-åringen returnert til Trondheim, og RBK-trener Kåre Ingebrigtsen sier stjernespissen kan bli inkludert i troppen mot Tromsø mandag.

Bendtner gjennomførte nesten hele Rosenborg-treningen lørdag.

– Vi har hatt bra kontakt med Nicklas hele veien, og han har hatt bra fremgang. Vi tok han tilbake hit for å teste han her. Så får vi se om han får noen reaksjon på testene, men får han ikke det og trener 100 prosent i morgen, så er han med til Tromsø, sier Ingebrigtsen til klubbens Twitter-konto.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media