Bendtner ble vraket til United-kampen fordi han mistet bussen

Fikk en trist avskjed i Sunderland-trøya.

TRIST SORTI: Nicklas Bendtner presterte å komme for sent til lagbussen, og fikk ikke spille siste kamp for Sunderland. Foto: SCANPIX/AFP/GRAHAM STUART
TRIST SORTI: Nicklas Bendtner presterte å komme for sent til lagbussen, og fikk ikke spille siste kamp for Sunderland. Foto: SCANPIX/AFP/GRAHAM STUARTVis mer

Nicklas Bendtner fikk en trist avskjed i Sunderland-trøyen. Før siste kamp mot Manchester United mistet han lagbussen og ble vraket.

Dansken deltok i taktikkmøtet på hotellet før sesongens siste kamp søndag. Likevel var han ikke å finne i troppen da Sunderland tapte 0-1 hjemme for United.

Ifølge den engelske avisen Daily Telegraph ble Bendtner straffet for å ha kommet 20 minutter for sent og dermed mistet bussen som tok laget til Stadium of Light. 24-åringen tok drosje til kamparenaen, men vel framme fikk han beskjed av manager Martin O'Neill om at det verken var plass i startoppstillingen eller på benken.

Bendtner var på lån i Sunderland fra Arsenal i sesongen som tok slutt søndag. Spissen gjorde åtte mål for klubben fra Nordøst-England. Det er uvisst hvor han spiller til høsten.

(NTB)