Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bendtner-debut stengt for pressen

Kamp vises likevel ikke på TV.

I KØBENHAVN: Ståle Solbakken hentet Nicklas Bendnter til den danske hovedstaden. Foto: Niels Christian Vilmann / NTB scanpix
I KØBENHAVN: Ståle Solbakken hentet Nicklas Bendnter til den danske hovedstaden. Foto: Niels Christian Vilmann / NTB scanpix Vis mer

Tirsdagens andrelagskamp mellom FC København og Brøndby flyttes fra FCKs treningsanlegg og vises likevel ikke på TV.

Det er ikke utenkelig at Nicklas Bendtner får sin debut for FCK i kampen mot Brøndby.

Offisielt heter det at kampen flyttes på grunn av værmeldingene, men det handler også om sikkerhet, sier FCKs pressesjef Jes Mortensen til Ritzau.

– Dagens 2.-lagskamp kan ikke spilles på «Nummer 10» som planlagt. Dette på grunn av massivt regn i København. Begge klubber arbeider nå med å finne en alternativ bane til å få gjennomført kampen. Det betyr også at den planlagte TV-produksjonen ikke blir gjennomført, heter det på FCKs nettsted.

BENDTNER: Nicklas Bendtner er klar for FC København etter å ha vært ute i kulden i Rosenborg. Video: FC København og NTB Scapix. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

Kampen har hele tiden vært lukket for publikum. Mediene var derimot invitert, men slik er det heller ikke lenger.

– Hvis det lykkes å finne en bane, er kampen fortsatt lukket for publikum, og mediene har heller ikke adgang, heter det.

Pressesjefen sier at klubben ikke nødvendigvis vil kunne styre sikkerheten når den flyttes til en ny bane.

– Hvis vi ikke hadde lukket kampen for mediene, ville det straks blitt kjent hvor kampen spilles, og da kunne vi ikke lenger ha garantert for sikkerheten, sier Jes Mortensen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!