Bendtner-eksen overrasker: - Fantastisk

Caroline Fleming er svært fornøyd med at Nicklas Bendtner er klar for FC København og dermed kommer nærmere deres felles sønn.

GLAD: Nicklas Bendtners eks-kjæreste Caroline Fleming håper hun får se mer til Bendtner når han flytter hjem til Danmark. Foto: Nick Harvey/REX/NTB Scanpix
GLAD: Nicklas Bendtners eks-kjæreste Caroline Fleming håper hun får se mer til Bendtner når han flytter hjem til Danmark. Foto: Nick Harvey/REX/NTB ScanpixVis mer

Mandag kveld, rett før overgangsvinduet stengte, ble det kunngjort at Nicklas Bendtner endelig var ferdig i Rosenborg etter en miserabel avslutning på karrieren i Norge.

Bendtner var ikke på banen i en Rosenborg-trøye siden tapet mot Molde 26. april og den danske landslagspissen er endelig klar for nye utfordring i den danske storklubben FC København hvor han får Ståle Solbakken som trener.

Nyheten har vakt voldsom interesse i dansk media og Bendtner har blitt tatt godt i mot av fansen.

Bendtner er allerede i gang med noen små stikk til konkurrentene i Danmark.

BENDTNER: Nicklas Bendtner er klar for FC København etter å ha vært ute i kulden i Rosenborg. Video: FC København og NTB Scapix. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

Glad eks

Nyheten gleder også den danske baronessen og tv-personligheten Caroline Fleming, som tidligere var i et langvarig forhold med den 31 år gamle fotballspilleren. Sammen har de sønnen Nicholas på åtte år.

Selv om de to har gått hvert til sitt sier Fleming at hun er svært glad for at Bendtner nå er tilbake i hjembyen.

- Det er fantastisk. Jeg håper det gir mye glede for både Nicholas og faren. Tross alt ville det være fint for dem å kunne tilbringe mer tid sammen, så jeg ønsker Nicklas alt godt, sier Fleming til Ekstra Bladet.

Nylig flyttet nemlig også Caroline Fleming tilbake til Danmark, etter mange år i London. Her har hun leid seg inn i prins Joachims og prinsesse Maries villa på Emiliekildevej i Klampenborg, mens prinsen og hans familie oppholder seg i Frankrike i forbindelse med hans militære utdanning.

At Fleming har flyttet hjem i sommer, og at Bendtner nå også skal trekke i FC Københavns blå og hvite farger, betyr at de to nå vil se mer til hverandre.

- Selvfølgelig vil vi også se mye mer til hverandre. Det er klart det, sa TV-baronessen og fortsatte:

- Jeg er så glad på hans vegne, Nicholas vegne og glad for at vi alle er i samme land på samme tid. Det er første gang på mange år.

Gledet også kjæresten

De to møttes på innspilling av Flemings realityprogram «Baronessen flytter inn» og ble kjærester i 2010, da Bendtner spilte for Arsenal i Premier League. Ikke lenge etter var Fleming gravid, men de to slo opp i 2011 - bare uker etter at paret fikk sønnen Nicholas.

Fleming er ikke den eneste kvinnen i Bendtners liv som er strålende fornøyd med at dansken forlater Rosenborg til fordel for dansk fotballs største klubb. Også kjæresten Philine Roepstorff har uttrykket hvor godt fornøyd hun er med overgangen.

- Jeg kunne ikke ønske meg en bedre bursdagsgave enn denne, skriver på Instagram-profilen sin.

- Jeg elsker deg for mye. Min favorittspiller for favorittlaget mitt, fortsetter Roepstorff, som sammen med Bendtner nå kan erstatte Trondheim med København, der paret, som nylig feiret ettårsjubileum, allerede har en leilighet.

Nicklas Bendtner trener med sine nye lagkamerater i København for første gang onsdag.