Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bendtner er for tjukk for Juventus

Nektes spilletid.

IKKE I FORM? Her er Nicklas Bendtner i gang med første treningsøkt i Juventus. Italienerne låner dansken kommende sesong, og kan kjøpe ham neste sommer for omlag 45 millioner kroner. Foto: Scanpix/ AP / Daniele Badolato, Lapresse
IKKE I FORM? Her er Nicklas Bendtner i gang med første treningsøkt i Juventus. Italienerne låner dansken kommende sesong, og kan kjøpe ham neste sommer for omlag 45 millioner kroner. Foto: Scanpix/ AP / Daniele Badolato, Lapresse Vis mer

(Dagbladet): Det er ikke bare Wayne Rooney som fortsatt har spor av sommerens festligheter rundt magen.

Danske Nicklas Bendtner (24) har fått klar beskjed i Juventus, skriver danske Tipsbladet. Spissen får rett og slett ikke spille før han blir slankere.

Diett og trening Den lange spissen er ifølge Tuttomercato både satt på diett og et intensivt treningsprogram, fordi klubben ikke er fornøyd med den tidligere Arsenal-spissens fysiske tilstand.

Før overgangen til Serie A gikk i orden fikk Bendtner fri fra Arsenals sesongoppkjøring, for at han skulle finne seg en ny arbeidsgiver. Nå har Juventus gitt ham to uker på å trene seg i form.

Bendtner er bare leid inn til Juventus for en sesong, og de italienske mesterne var åpne om at dansken slett ikke var førstevalget som spissforsterkning før overgangsvinduet stengte.

- Bendtner er ikke den høyprofilerte spissen vi håpet å signere, men i dette vanskelige markedet er det en sjanse vi må ta, sier Juventus-direktør Giuseppe Marotta til La Gazzetta dello Sport.

Gjør ikke Juve bedre Opprinnelig ville Juventus hente enten Robin van Persie, men han havnet i Manchester United.  Andre spisser som Edinson Cavani (Napoli), Stevan Jovetic (Fiorentina), Edin Dzeko (Manchester C) eller Fernando Llorente (Bilbao) ble for dyre for sebraene.

Juventus-legenden Alessio Tacchinardi sier Bendtner er en grei spiss, men det var andre han heller ønsket til Juventus stadium.

- Jeg sier ikke at Bendtner er en dårlig spiller, men han gjør ikke Juventus bedre heller. Han er ikke spilleren som løfter dem i kvalitet, sier 37-åringen.

TJUKK? Bendtner er 1,95 m høy og kan ifølge BMI-skalaen veie opptil 95 kilo før han regnes som overvektig. På DBUs hjemmeside oppgis vekta hans til 84 kilo. Her venter han på den medisinske undersøkelsen i Torino forrige fredag. Foto: AP / Daniele Badolato, Lapresse
TJUKK? Bendtner er 1,95 m høy og kan ifølge BMI-skalaen veie opptil 95 kilo før han regnes som overvektig. På DBUs hjemmeside oppgis vekta hans til 84 kilo. Her venter han på den medisinske undersøkelsen i Torino forrige fredag. Foto: AP / Daniele Badolato, Lapresse Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media