IKKE I KAMPFORM: Danmarks spiss Nicklas Bendtner viste seg ikke fra sin skarpeste side mot England og Chris Smalling i går. England vant 1-0. Foto: AP Photo / Alastair Grant / NTB Scanpix
IKKE I KAMPFORM: Danmarks spiss Nicklas Bendtner viste seg ikke fra sin skarpeste side mot England og Chris Smalling i går. England vant 1-0. Foto: AP Photo / Alastair Grant / NTB ScanpixVis mer

Bendtner fikk ultimatum av sjefen etter tapet mot England

Ikke akkurat i storform.

Nicklas Bendtner imponerte ikke i 0-1-tapet for England i går kveld. Danmarks landslagssjef Morten Olsen mener spissen er langt unna kampform.

Bendtner fikk tillit fra start, men fikk ikke til særlig mye på topp for Danmark.

- Ikke godt nok - Det var ikke tilfredsstillende fra Bendtners side. Han presterte ikke godt nok, sa Olsen etter kampen.

Bendtner får lite spilletid i Arsenal. Olsen synes spissen bør finne seg en ny klubb for å kunne fortsette på landslaget.

- Hvis han ikke finner en ny klubb hvor han spiller, så kan vi ikke bruke ham. I EM 2012 var han en av de beste angriperne, men han er nødt til å spille hver helg. Han har en stor kropp, og han er nødt til å være i en god fysisk kampform. Hvis ikke, så kan man se det på prestasjonen hans, som mot England. Det var ikke godt nok, sa landslagssjefen.

Merket det selv Bendtner er enig i at han ikke spilte noen god kamp mot England.

- Det viser bare hvor viktig det er å være i kampform. Det var ikke min beste landskamp, og det var heller ikke min dårligste. Du kan trene og trene, men det kommer aldri til å bli det samme som når du er i kampform. Det kunne jeg merke, sa Arsenal-spilleren.

(NTB)

IKKE IMPONERT: Danmarks landslagstrener Morten Olsen. Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix
IKKE IMPONERT: Danmarks landslagstrener Morten Olsen. Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix Vis mer