Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bendtner kan forsvinne fra Rosenborg

Bendtner flørter videre med FCK

Nicklas Bendtner sier det ville være en «enorm ære» dersom han fikk en ny sjanse i FC København før karrieren er over.

KAN FORSVINNE: Det er uvisst hvor lenge Nicklas Bendtner blir i Rosenborg. FC København er blant klubbene han har blitt ryktet til. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
KAN FORSVINNE: Det er uvisst hvor lenge Nicklas Bendtner blir i Rosenborg. FC København er blant klubbene han har blitt ryktet til. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Vis mer

Rosenborg-spissen har aldri lagt skjul på at han ønsker seg en retur til den danske hovedstadsklubben. Da han tirsdag gjestet det danske radioprogrammet «Go' Morgen P3" understreket han dette på ny.

– Det vil være en enorm ære for meg å trekke på meg den hvite FCK-trøya før karrieren er over, sa Bendtner ifølge tipsbladet.dk.

– Men jeg vil ikke tilbake til FC København og ikke kunne gi noe. Jeg vil ikke være en spiller som kommer ditt på slutten av karrieren og ikke føler jeg kan bidra, tilføyer han.

Bendtner antyder dermed at han ikke bør vente for lenge.

– Jeg vil gå inn og være en del av laget og aktivt hjelpe klubben med erfaring og mål. Kan jeg det, vil det være en kjempeting for meg å trekke FCK-drakta over hodet, sier han.

30 år gamle Bendtner har i øyeblikket kontrakt med RBK ut 2019-sesongen, men mye tyder på at ikke dansken kommer til å være i Trondheim til avtalens utløp.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media