Eliteserien

- Bendtner gir håp, men norsk fotball er verre enn noen gang

Raser Ivar Hoff.

GOD START: Nicklas Bendtner har scoret to mål på to kamper for Rosenborg. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix
GOD START: Nicklas Bendtner har scoret to mål på to kamper for Rosenborg. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nicklas Bendtner (29) scoret fem mål på fem år før han kom til Rosenborg. Allerede på de to første seriekampene i Norge har han hevet målsnittet betraktelig.

- Begynnelsen av Eliteserien er en oppvisning i udugelighet. Norsk fotball er verre enn noen gang. Men Bendtner leverer, sier Ivar Hoff, mangeårig fotballekspert på TV 2.

Han scoret mot Odd i seriepremieren. Og han fulgte opp mot Sandefjord onsdag. Begge ganger vant Rosenborg 3-0. Bendtner - med ei fortid i Arsenal og Juventus - er blitt varm i trøya på kort tid.

Slakt

Kjøpet av dansken hylles. Får han Rosenborg inn i Champions League, har klubben gjort et kupp. Danske aviser prioriterer Bendtner og Rosenborg i spaltene foran dansk fotball på kvelder der kamper kolliderer.

Ivar Hoff har fulgt de to første rundene med et kritisk øye. Han - som selv har hatt lederverv i Lillestrøm og trent Brann - er ikke imponert over den generelle kvaliteten. Tvert imot. Hoff svinger pisken:

- Norsk fotball har aldri vært dårligere. Det er norske trenere nesten over hele fjøla. De er nederst på rangstigen faglig. Det som kommer fra norske trenere og ledere har ikke båret frukter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.