Du leser nå Dagbladet Pluss
SLITER: Nicklas Bendtner viser en svært fallende kurve i Rosenborg. I fjor scoret han fem mål i Eliteserien. Denne sesongen har han ingen scoringer. Foto: NTB Scanpix
SLITER: Nicklas Bendtner viser en svært fallende kurve i Rosenborg. I fjor scoret han fem mål i Eliteserien. Denne sesongen har han ingen scoringer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Krisa i Rosenborg

- Bendtner har blitt et problem

Rosenborg sliter. Og laget får ingenting gratis av Nicklas Bendtner og Alexander Søderlund. Spissene har sluttet å score mål.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

TRONDHEIM (Dagbladet): TV 2-ekspert Jesper Mathisen mener Bendtner til og med har blitt et problem for Rosenborg. Til Dagbladet sier han:

- Den desidert best betalte spilleren sitter mye på benken. Jeg tror det aldri var meningen at han skulle være så lenge i klubben. Jeg tipper planen var å få ham til VM i fjor sommer og selge ham. Så skjedde det som skjedde: Bendtner ble skadet og kom ikke til VM. Nå er det vanskelig å bli kvitt ham.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer