+ Du leser nå Dagbladet Pluss

Krisa i Rosenborg

- Bendtner har blitt et problem

Rosenborg sliter. Og laget får ingenting gratis av Nicklas Bendtner og Alexander Søderlund. Spissene har sluttet å score mål.

SLITER: Nicklas Bendtner viser en svært fallende kurve i Rosenborg. I fjor scoret han fem mål i Eliteserien. Denne sesongen har han ingen scoringer. Foto: NTB Scanpix
SLITER: Nicklas Bendtner viser en svært fallende kurve i Rosenborg. I fjor scoret han fem mål i Eliteserien. Denne sesongen har han ingen scoringer. Foto: NTB ScanpixVis mer

TRONDHEIM (Dagbladet): TV 2-ekspert Jesper Mathisen mener Bendtner til og med har blitt et problem for Rosenborg. Til Dagbladet sier han:

- Den desidert best betalte spilleren sitter mye på benken. Jeg tror det aldri var meningen at han skulle være så lenge i klubben. Jeg tipper planen var å få ham til VM i fjor sommer og selge ham. Så skjedde det som skjedde: Bendtner ble skadet og kom ikke til VM. Nå er det vanskelig å bli kvitt ham.

Null mål

Fem runder ut i Eliteserien står det «null» på målkontoen til den tidligere Arsenal- og Juventus-spilleren. Heller ikke Søderlund - som har fått mer tillit av trener Eirik Horneland - har scoret.

- Dette er to spillere som tjener godt. Men de har kommet til et punkt i karrieren der pilene peker nedover, sier Mathisen.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

4 MÅNEDER*

KUN I MAI 75% rabatt

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP 4 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

4 MÅNEDER* 100 kr per 4 måneder. 0,83 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.