Bendtner hyllet i hjemmedebuten

Nicklas Bendtner fikk sin hjemmedebut for FC København mot Midtjylland. Han ble hyllet av publikum, men greide ikke å avgjøre toppkampen som endte 0-0.

KOM INNPÅ: Nicklas Bendtner fikk sin hjemmedebut for FC København.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix / NTB scanpix
KOM INNPÅ: Nicklas Bendtner fikk sin hjemmedebut for FC København. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dermed topper ubeseirede Midtjylland fortsatt tabellen i superligaen fire poeng foran Ståle Solbakkens lag.

Hjemmelaget hadde flere gode sjanser til å avgjøre, men gjestene hadde de største. Evander sendte et frispark i tverrliggeren før pause, mens den store midtspissen Sory Kaba nikket i innsiden av stolpen i 2. omgang.

Solbakken byttet inn Bendtner 20 minutter før full tid, til enorm jubel fra de fleste av de 24.464 tilskuerne i Parken. Den tidligere Rosenborg-spissen greide ikke å krone debuten med scoring, selv om gjestenes Awer Mabil ble utvist og det ble lagt til sju minutter.

- Det var en vill mottakelse, og det var veldig fett. Det er dette jeg har drømt om siden jeg underskrev kontrakten. Helt ubeskrivelig, sa Bendtner etterpå.

Kjærlighet

- Min kjærlighet til FCK går mange år tilbake. Jeg startet her som 10-åring og spilte her til jeg var 16. Og så har jeg stått på nedre C (FCKs fantribune), og jeg har alltid sagt at jeg vil avslutte karrieren her. Tilhengerne vet hvor mye jeg ønsket dette.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer