DÅRLIG FORM: Det tyder på at Nicklas Bendtner har hatt en litt for god sommerferie. Tilbake på treningsleir i helga, ble han sendt i egentrening fordi han var i for dårlig form. Foto: AFP PHOTO / DPA / PETER STEFFEN
DÅRLIG FORM: Det tyder på at Nicklas Bendtner har hatt en litt for god sommerferie. Tilbake på treningsleir i helga, ble han sendt i egentrening fordi han var i for dårlig form. Foto: AFP PHOTO / DPA / PETER STEFFENVis mer

Bendtner i for dårlig form etter ferien. Sendt i egentrening

Wolfsburg.

(Dagbladet): I kategorien «danske fotballstjerner» er det få som får så mye oppmerksomhet for det de gjør som Nicklas Bendtner.

27-åringen har spilt store deler av sin karriere i Arsenal, uten at det ble helt fullklaff. Etter å ha stått kontraktsløs gikk han i fjor til tyske Wolfsburg, der han står med ett mål på tolv kamper.

Nå har han nettopp kommet hjem fra det som kan tyde på var en litt for bra ferie. Tyske Bild melder nemlig at Nicklas Bendtner ble sendt i egentrening - fordi han var i dårlig form. Med seg fikk han en egen fysisk trener.

Ifølge danske Ekstra Bladet skal det ha dreid seg om trening med medisinball til utmattelse.

Det var på treningsleir i helgen at sportssjef Klaus Allofs hadde tatt en kjapp prat med Bendtner og sendt ham i egentrening.

- Vi diskuterte et par ting, sa Allofs til den tyske storavisa etterpå.

Klubben hevder riktignok at det ikke var noen form for straffetrening på Bendtner. Hovedpersonen selv var relativt ordknapp konfrontert med temaet:

- Spør ikke meg.