FERDIG I KLUBBEN?: Danske medier mener Nicklas Bendtner kan være ferdig i Juventus etter at han ble tatt for fyllekjøring. Foto: AP Photo/Massimo Pinca
FERDIG I KLUBBEN?: Danske medier mener Nicklas Bendtner kan være ferdig i Juventus etter at han ble tatt for fyllekjøring. Foto: AP Photo/Massimo PincaVis mer

Bendtner kan være ferdig i Juventus etter fyllekjøring

- Tatt med 1,5 i promille.

(Dagbladet): Danske Nicklas Bendtner ble i helga tatt for fyllekjøring i København.

- Det er ikke OK å drikke og kjøre bil. Jeg tar det fulle ansvar, skrev Bendtner selv på nettstedet Twitter i går.

Fotballstjernens rådgiver fortalte i går at Bendtner ble tatt med til politistasjonen i København og at han kjørte mot kjøreretningen før han ble stoppet.

Nå melder dansk presse at spissen kan være ferdig i Juventus etter hendelsen.

Bendtner har ikke spilt for den italienske klubben siden desember på grunn av skade. Juventus har ennå ikke kommet med en uttalelse, men ifølge B.T. undersøker italienerne muligheten for å kvitte seg med spilleren.

Storklubben skal ha hyret en advokat for å se på muligheten for å si opp avtalen - og sportsdirektør Giuseppe Moratta er ventet å ta en alvorsprat med Bendtner når han vender tilbake til Torino.

Spesielt skal Juventus være skuffet over at Bendtner dro på byen i København etter at klubben lot spilleren reise til Danmark for å bli kvitt sine lyskeproblemer.

Bendtner har ifølge B.T. og italienske medier hatt en promille på 1,5 da han kjørte bil natt til søndag. Det er tre ganger mer enn det som er tillatt.

Dansken er Arsenals eiendom, men har denne sesongen vært utlånt til Juventus.

- Jeg kan bekrefte at Bendtner ble tatt med til politistasjonen i natt rett før klokka 2 etter å ha kjørt mot kjøreretningen. Det viser seg også at han var over promillegrensa - og at han kjører mot kjøreretningen gjør det bare verre, sa Jesper Lynghus, som er fotballstjernens rådgiver.