Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Bendtner kjørte av veien i 160 km/t

Slapp mirakuløst unna med skrammer.

VRAKET ASTON MARTIN: Nicklas Bendtner jublet sammen med Robin van Persie da Arsenal slo Fulham 1-0 på lørdag. Dagen etter totalvraket han sin Aston Martin. Foto: EPA/FELIPE TRUEBA
VRAKET ASTON MARTIN: Nicklas Bendtner jublet sammen med Robin van Persie da Arsenal slo Fulham 1-0 på lørdag. Dagen etter totalvraket han sin Aston Martin. Foto: EPA/FELIPE TRUEBA Vis mer

|||(Dagbladet.no): Arsenal-spiss Nicklas Bendtner slapp mirakuløst unna med skrammer da han i går spant av veien i sin Aston Martin, melder Daily Mirror.


Dansken var på vei til trening da han mistet kontrollen over luksusbilen. Milliongliset skal ha blitt helt smadret i ulykken, mens 21-åringen ikke ble verre skadet enn at han kan spille morgendagens Champions League-kamp mot Olympiakos.

- Han er veldig skjelven, og føler han har vært ekstremt heldig som har sluppet unna med livet i behold og uten alvorlige skader, sier en Arsenal-kilde til avisa. 


Råkjørte


Ifølge Daily Mirror holdt Bendter en hastighet på hele 100 mph - 160 kilometer timen. Fartsgrensen på større veier i England er 112 km/t.

Politiet i Hertfordshire i London, der Arsenals treningsanlegg ligger, bekrefter at de rykket ut til ulykkesstedet klokka 10.15 engelsk tid.
 
- En svart Aston Martin hadde kjørt av veien. Føreren var ikke alvorlig skadet, sier en polititalsmann.

Danske Ekstra Bladet skriver at Bendtner har en svakhet for raske biler, og at han også har en Porsche Cayenne i garasjen sin.

- Jeg er helt vill etter biler, men jeg er fortsatt for ung til å kjøre rundt i Ferrari, uttalte han til BT i 2007.

Mange ulykker

Bendtner er ikke den første spilleren i Premier League som vraker fartsvidunderet sitt - og som krabber uskadet ut av vraket. I januar i fjor smadret Cristiano Ronaldo Ferrarien sin i en tunnel på vei til trening.

- Jeg kom til stedet rett etter ulykken og så tilstanden bilen var i. Det er utrolig at han kom fra dette uten en skramme, sa et vitne etter ulykken.

Tottenhams David Bentley krasjet i august med en lyktestolpe i Northaw nord for London. Bentley kjørte i promillepåvirket tilstand, og la seg paddeflat på klubbens hjemmeside etterpå.

- Jeg er takknemlig for at ingen ble skadet i ulykken. Dette er en tankevekker for meg - både personlig og profesjonelt, sa Bentley.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling