Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bendtner klar for Rosenborg: - En fantastisk signering

Erstatteren til Christian Gytkjær.

TIL NORGE: Nicklas Bendtner har signert for Rosenborg Ballklubb. Foto: Matt Bunn/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
TIL NORGE: Nicklas Bendtner har signert for Rosenborg Ballklubb. Foto: Matt Bunn/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Den tidligere Arsenal- og Wolfsburg-spissen Nicklas Bendtner (28) er klar for Rosenborg. Dansken har skrevet under på en treårsavtale med trønderne.

Det melder klubben selv på sin nettside, mandag kveld.

- En fantastisk signering for oss og for norsk fotball. At en sånn profil kommer til Rosenborg og Eliteserien må vi være stolt av, sier Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen til RBK.no.

Som følge av signeringa har RBK.no gått ned for telling, og det er så å si umulig å komme inn på den norske storklubbens nettside.

Siden Christian Gytkjær forlot RBK til fordel for 1860 München i januar har Rosenborg jaktet en erstatter.

- Alle vet at vi har jaktet en spiss lenge, og nå har vi funnet den spissen vi har lett etter. Han vil passe perfekt i vår 4-3-3-formasjon, sier Ingebrigtsen til nettsida.

Bendtner har vært innom mange klubber så langt i sin karriere. Han var i Arsenal i perioden 2005–2014. Siden har han vært innom både Birmingham, Juventus og Wolfsburg.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media