Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bendtner latterliggjøres etter første trening

Nicklas Bendtner har fått en tøff start på København-karrieren.

FØRSTE DAG: Nicklas Bendtner trente med FC København for første gang i dag. Foto: Niels Christian Vilmann / Ritzau Scanpix via AP / NTB Scanpix
FØRSTE DAG: Nicklas Bendtner trente med FC København for første gang i dag. Foto: Niels Christian Vilmann / Ritzau Scanpix via AP / NTB Scanpix Vis mer

Seint mandag kveld ble det bekreftet. Nicklas Bendtners Rosenborg-mareritt er over, og han er blitt klar for Ståle Solbakkens F.C. København. Avtalen innebærer at han går gratis til danskene, og han har en kontrakt som strekker seg over bare fire måneder.

Overgangen tok mange på senga, ettersom det var lite indikasjoner på at Rosenborg kom til å rekke å selge Bendtner før overgangsvinduet stengte i store deler av Europa. Men til slutt kom altså Solbakken og København på banen.

I dag deltok Bendtner på sin første trening med sin nye klubb, og det var stort oppmøte med både presse og fans for å se FCKs nye spiss i aksjon. Men i etterkant har bilder kommet ut fra treningen, og det kan se ut som at han har litt å jobbe med framover.

For da han deltok i en skuddøvelse, kunne man se at han var litt rusten etter lang tid uten verken kamp eller trening. For i en video som er gitt ut av TV 2 i Danmark, kan man se at han skyter ballen til alle kanter, og avslutningene går ikke helt der de skal ennå.

Klippet har siden gått viralt, og blitt latterliggjort av både aviser og fans.

Her er klippet som det siktes til:

- Nicklas Bendtner stråler i sin første treningsøkt for København, skriver den engelske avisa Daily Mirror ironisk.

- Lord Bendtner setter ballen hvor han vil. Ikke der du vil, skriver en bruker i kommentarfeltet på Twitter-posten over.

Men selv om han kanskje er litt rusten, så kan det se ut som han får sine første minutter for FCK allerede om seks dager. De møter Brøndby i en reservelagskamp, og det er ventet at Bendtner er med, skriver danske BT.

Solbakken selv sier derimot at formen til Bendtner ikke er så aller verst, og at ting ser bedre ut enn forventet.

- Vi er veldig glade for at Nicklas er en del av laget. Vi tror at han kommer til å bidra raskere enn forventet. Jeg er mer bekymret for hvor raskt vi kan få han i form enn presset som hviler på ham, sa Solbakken på dagens presentasjon av Bendtner, ifølge BT.

- Jeg har sett ham i dårligere form enn nå - også når han har vært med på landslaget. Han starter på et høyere nivå enn vi fryktet, sa Solbakken ifølge Ekstra Bladet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!