Bendtner latterliggjøres etter første trening

Nicklas Bendtner har fått en tøff start på København-karrieren.

FØRSTE DAG: Nicklas Bendtner trente med FC København for første gang i dag. Foto: Niels Christian Vilmann / Ritzau Scanpix via AP / NTB Scanpix
FØRSTE DAG: Nicklas Bendtner trente med FC København for første gang i dag. Foto: Niels Christian Vilmann / Ritzau Scanpix via AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Seint mandag kveld ble det bekreftet. Nicklas Bendtners Rosenborg-mareritt er over, og han er blitt klar for Ståle Solbakkens F.C. København. Avtalen innebærer at han går gratis til danskene, og han har en kontrakt som strekker seg over bare fire måneder.

Overgangen tok mange på senga, ettersom det var lite indikasjoner på at Rosenborg kom til å rekke å selge Bendtner før overgangsvinduet stengte i store deler av Europa. Men til slutt kom altså Solbakken og København på banen.

I dag deltok Bendtner på sin første trening med sin nye klubb, og det var stort oppmøte med både presse og fans for å se FCKs nye spiss i aksjon. Men i etterkant har bilder kommet ut fra treningen, og det kan se ut som at han har litt å jobbe med framover.

For da han deltok i en skuddøvelse, kunne man se at han var litt rusten etter lang tid uten verken kamp eller trening. For i en video som er gitt ut av TV 2 i Danmark, kan man se at han skyter ballen til alle kanter, og avslutningene går ikke helt der de skal ennå.

Klippet har siden gått viralt, og blitt latterliggjort av både aviser og fans.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer