Bendtner lover Hareide å være 100 prosent skadefri før VM-åpningen

Nicklas Bendtner føler lysken blir bedre for hver dag som går. Han velger å være positiv og håper i det lengste at han får være med Danmark til VM.

ALTERNATIV TRENING: Nicklas Bendtner trente ikke sammen med resten av den danske troppen under onsdagens trening i Helsingør. Foto: Liselotte Sabroe / Ritzau / NTB scanpix
ALTERNATIV TRENING: Nicklas Bendtner trente ikke sammen med resten av den danske troppen under onsdagens trening i Helsingør. Foto: Liselotte Sabroe / Ritzau / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Rosenborgs stjernespiss gikk rett av banen da han kjente at noe var galt i lysken under søndagens 1-2-tap for Brann på Lerkendal. Det lyste fortvilelse av 30-åringens ansikt.

Dagen etter fikk Bendtner oppmuntrende nyheter. Undersøkelsene ga bedre svar enn fryktet. Nå krysser han fingrene for at Danmarks norske landslagssjef Åge Hareide lar han få være med til fotball-VM i Russland.

- Det er 17 dager til vår første kamp (mot Peru 16. juni). Jeg bør være 100 prosent klar innen da. Egentlig regner jeg allerede med å være 100 prosent til avreisen til Russland 11. juni, sier Bendtner.

Bedring

Inntil videre trener han ikke med den danske troppen på gress. Han bruker tiden i styrkerommet og på spinningsykkelen. Han gjør også noen lette øvelser på gresset. Under onsdagens trening gikk Bendtner rundt langs sidelinjen da lagkameratene trente.

Spissveteranen føler lyskeproblemene blir mindre for hver dag som går.

- Jeg kan merke at lysken blir bedre. Det går riktig vei. Jeg kunne gått ut og løpt nå, men det er bedre å ta seg god tid og ikke forhaste seg i gjenopptreningen. Så får det heller ta en dag eller to ekstra til å bli helt klar, sier Bendtner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer