Bendtner målløs i FCK-debuten

Det ble ingen mål på Nicklas Bendtner da han fikk sine første minutter for FC København i en reservelagskamp mot Brøndby tirsdag.

INGEN PANGSTART: Nicklas Bendtner fant ikke nettmaskene da han spilte for FCKs reservelag tirsdag. Foto: AP.
INGEN PANGSTART: Nicklas Bendtner fant ikke nettmaskene da han spilte for FCKs reservelag tirsdag. Foto: AP. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den danske spissen hadde ikke spilt kamp siden han var i aksjon for Rosenborg mot Molde 28. april. I tirsdagens kamp spilte han første omgang for sin nye klubb.

Ifølge nyhetsbyrået hadde den kamprustne Bendtner flere svake avslutninger og pasninger. Like før pause var han nær scoring med en heading, men Brøndby-keeper Michael Tørnes stengte målet.

Sigurd Rosted spilte reservelagskampen for Brøndby. Etter en times spill sto det 2-0 til FCK etter scoringer av Viktor Fischer og Mohamed Daramy.

Tidligere tirsdag ble det kjent at reservelagskampen måtte flyttes fra FCKs treningsanlegg, og at den dermed ikke kunne vises på TV.

Offisielt het det at kampen ble flyttet på grunn av værmeldingene, men det handlet også om sikkerhet, uttalte FCKs pressesjef Jes Mortensen til Ritzau.

– Dagens 2.-lagskamp kan ikke spilles på «Nummer 10» som planlagt. Dette på grunn av massivt regn i København. Begge klubber arbeider nå med å finne en alternativ bane til å få gjennomført kampen. Det betyr også at den planlagte TV-produksjonen ikke blir gjennomført, het det på FCKs nettsted.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer