Bendtner om året i Arsenal: - Det var jeg ikke tilfreds med

Føler motivasjonen kommer tilbake.

NY VÅR: Danske Nicklas Bendtner fikk ikke så mye spilletid at det gjorde noe i Arsenal. Nå har han skiftet beite, og føler at motivasjonen og spillelysten er på vei tilbake. Foto: AP Photo/John Walton/NTB Scanpix
NY VÅR: Danske Nicklas Bendtner fikk ikke så mye spilletid at det gjorde noe i Arsenal. Nå har han skiftet beite, og føler at motivasjonen og spillelysten er på vei tilbake. Foto: AP Photo/John Walton/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Nicklas Bendtner mener klubbskiftet fra Arsenal til Wolfsburg har gjort ham motivert igjen som fotballspiller.

Danmark håper en heltent og skarp Bendtner kan skyte landslaget til en plass i EM-sluttspillet i 2016.

- Det går riktig vei. Jeg har lagt bak meg ett år der jeg ikke fikk spille i Arsenal. Det var jeg ikke tilfreds med, noe du sikkert kan forstå. Nå har jeg kommet meg vekk og er utrolig glad for det. Jeg har kommet til en klubb som jeg tror kan få meg til å blomstre igjen. Jeg merker at spillelysten er tilbake, sier Bendtner.

Onsdag fikk han litt over én times spill i 1-2-tapet for Tyrkia i Odense.

- Ting går fremover. Jeg tror det var viktig å få 60 minutter, selv om det var en vennskapskamp. For min del kom kampen på et godt tidspunkt, mener Bendtner.

Vil komme i gang Danmark innleder EM-kvalifiseringen mot Armenia i Parken søndag. Bendtner ser fram til å komme i gang med alvoret, både for landslaget og klubblaget.

- Det er stort for meg å spille på landslaget. Det gir meg en ekstra motivasjon. Hvis jeg får bra med spilletid i kampen mot Armenia, så vil jeg være godt rustet til en god uke i Wolfsburg. Konkurransen på klubblaget er stor. Jeg har manglet kamptrening, men det er det jeg får nå, sier Bendtner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer