Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bendtner planla å legge opp før Rosenborg-signering

Nicklas Bendtner (30) hadde planer om å legge fotballskoene på hylla da han i 2017 heller signerte for Rosenborg.

TIL TRONDHEIM: Nicklas Bendtner spiller nå for Rosenborg. Men før han havnet i trondheimsklubben, vurderte dansken å legge opp. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
TIL TRONDHEIM: Nicklas Bendtner spiller nå for Rosenborg. Men før han havnet i trondheimsklubben, vurderte dansken å legge opp. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Vis mer

I intervjuet med dansk TV 2 forteller Bendtner at han «egentlig hadde planer om å stoppe» fotballkarrieren etter å ha floppet i Nottingham Forest.

– Jeg var så langt vekk fra fotball, mennesker og livet mentalt, som jeg kunne være, sier Bendtner.

Videre forteller han at han var lei fotballen og «ikke gadd det livet mer».

Så kom tilbudet fra trønderne.

– Rosenborg kom inn i bildet og sa: «Hør nå. Vi forstår hva du sier, og vi ønsker egentlig bare at du kommer tilbake og er deg selv igjen». forteller Bendtner. Han sier at den samtalen inspirerte han til å satse igjen og at han nå har forelsket seg i fotballen på ny.

Bendtner ble søndag vraket grunnet skade da Åge Hareide tok ut Danmarks tropp til årets fotball-VM i Russland. Lagkamerat Mike Jensen får heller ikke kjempe med det danske flagget på brystet under årets mesterskap.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media