Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bendtner provoserer klubben sin med dette bildet

Forholdet til klubben kjølner trolig ytterligere.

PROVOSERER: I Wolfsburg er Volkswagen nærmest religion. Andre biler er bannlyst på treningsfeltet. Derfor faller det ikke i smak at Bendtner poserte med en Mercedes. Foto: privat
PROVOSERER: I Wolfsburg er Volkswagen nærmest religion. Andre biler er bannlyst på treningsfeltet. Derfor faller det ikke i smak at Bendtner poserte med en Mercedes. Foto: privat Vis mer

Nicklas Bendtner har lenge vært ute i kulden i Wolfsburg. Forholdet til klubben kjølner trolig ytterligere etter at han provoserte hovedsponsoren og på sosiale medier. Volkswagen Group eier også fotballklubben Wolfsburg.

I Wolfsburg er Volkswagen nærmest religion. De er det eneste aktuelle bilmerket for alle som er en del av fotballklubben. Andre biler er bannlyst på treningsfeltet.

Derfor er det helt tydelig at Nicklas Bendtner med overlegg valgte å provosere da han la ut et Instagram-bilde hvor han poserer med en Mercedes. Bildet ble lagt ut mens lagkameratene var på vei til Belgia for mesterligaoppgjøret mot Gent. En kamp som for øvrig endte med 3-2-seier.

Danske og tyske medier går langt i å hevde at dette var den endelige kroken på døra for Bendtners Wolfsburg-opphold. Ekstra Bladet skriver at spissen i løpet av kort tid kan vente seg en alvorsprat med sportssjef Klaus Allofs.

Dersom Bendtner må finne seg ny klubb, er det kun Kina, USA og Russland som er aktuelle da overgangsvinduet fremdeles er åpent.

Onsdag skrev den tyske avisen Bild at 28-åringen har fått et konkret tilbud fra en av toppklubbene i Kina.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram