IKKE HELT I TAKT: Sunderland-spiss Nicklas Bendtner får kjeft etter at han tilsynelatende smilte og lo under hyllesten av Gary Speed.Foto: SCANPIX/AFP/GRAHAM STUART
IKKE HELT I TAKT: Sunderland-spiss Nicklas Bendtner får kjeft etter at han tilsynelatende smilte og lo under hyllesten av Gary Speed.Foto: SCANPIX/AFP/GRAHAM STUARTVis mer

Bendtner smilte og lo da Speed ble hyllet

Slaktes for smakløs oppførsel.

(Dagbladet): Som nesten overalt i fotballens England denne helga, ble også kampen mellom Wolverhampton og Sunderland innledet med en hyllest til avdøde Gary Speed i ettermiddag.

Et minutts applaus var markeringen også på Molineux, men en som tilsynelatende ikke var spesielt preget av stundens alvor var Nicklas Bendtner.

TV-kameraene fanget opp dansken i det han tilsynelatende fleipet og lo midt under markeringen, og reaksjonene har ikke latt vente på seg, i det minste ikke på Twitter, der bildene av Bendtner har spredd seg i etterkant.

- Bendtner står og gliser under Gary Speed-markeringen. Den gutten fant ikke opp kruttet. Smakløst., melder TV 2-kommentator Morten Langli.

- Han gikk bare ut fra at alle klappet for ham, kommenterer MirrorFotball syrlig.

Det kan selvfølgelig innvendes at Nicklas Bendtner kanskje ikke hadde fått med seg hva som foregikk, men med tanke på at  alle reklameskiltene rundt banen var viet Gary Speeds navn, kan det virke som et tynt argument.

For to år siden havnet Liverpool-spiller Charles Itandje i store vanskeligheter for en liknende episode, etter å ha spøkt og ledd under en minnestund for Hillsborough-ofrene.

Nicklas Bendtner startet på topp for Sunderland borte mot Wolves, men måtte se 0-1-ledelsen bli til hjemmeseier 2-1 etter Sebastian Larssons straffemiss.