TENGER SPILLETID: Nicklas Bendtner vil bort fra Arsenal fordi han trenger spilletid, forteller faren og agenten Thomas Bendtner.Foto: SCANPIX/AP Photo/Sang Tan
TENGER SPILLETID: Nicklas Bendtner vil bort fra Arsenal fordi han trenger spilletid, forteller faren og agenten Thomas Bendtner.Foto: SCANPIX/AP Photo/Sang TanVis mer

Bendtner vil bort fra Arsenal

- Trenger spilletid for sin egen utviklings skyld, sier faren.

Nicklas Bendtner har ifølge sin egen far fått nok av benkeslitingen i Arsenal. Spissen har angivelig bestemt seg for å forlate klubben for å få fart på karrieren.

Pappa Thomas Bendtner, som også fungerer som spillerens agent, sier til danske sporten.dk at sønnen nå er åpen for å bytte klubb.

Nicklas Bendtner skal ha informert Arsenal om beslutningen.

Den danske landslagsspissen synes han er blitt sittende for mye på benken denne våren etter at han kom tilbake fra et fire måneder langt skadeavbrekk.

- Nå trenger Nicklas bare spilletid for sin egen utviklings skyld. Det krever dessverre at han må bort fra Arsenal, for der har det ikke vært tegn til bedring, sier Thomas Bendtner, og legger til:

- Nicklas ville gjøre seg ferdig med sesongen før han bestemte seg og gikk ut med det. Ingen skal kunne si at han ikke har gitt det en sjanse og forsøkt å kjempe seg inn på laget.

Ifølge Thomas Bendtner er både engelske og tyske klubber interesserte i å hente sønnen.

- Det ser veldig spennende ut. Nicklas vil slett ikke utelukke en overgang til Bundesliga. Det blir ikke noe problem å finne en ny god klubb til Nicklas, men det handler om å finne helt riktig klubb, sier han.

(NTB)