Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bendtner vil ikke forlate Arsenal

- Har tre år igjen av kontrakten min.

INGEN SUPERSUKSESS: Men Nicklas Bendtner vil ikke bort fra Arsenal.Foto: EPA/KERIM OKTEN
INGEN SUPERSUKSESS: Men Nicklas Bendtner vil ikke bort fra Arsenal.Foto: EPA/KERIM OKTEN Vis mer

Nicklas Bendtner (23) rister på hodet over ryktene om at den danske spissen er på vei bort fra Arsenal. Engelske aviser har de siste ukene skrevet at Bendtner kan bli solgt. Det stemmer ikke, ifølge den danske landslagsstjernen selv.

- Jeg kan ikke tenke på at en engelsk avis skriver at Arsenal vil bli kvitt meg og mange andre. At den historien også blir omtalt i Danmark bryr jeg meg ikke om, sier Bendtner til B.T.

- Jeg forholder meg til at jeg har tre år igjen av kontrakten min med Arsenal og at vi kun har fire kamper igjen. Da håper jeg på å bli brukt, sier han.

Bendtner har slitt med manglende spilletid i Arsenal. Han har snakket med manager Arsène Wenger, men samtalene dreide seg ikke om et mulig salg.

- Han har ikke sagt til meg at jeg skal finne meg en annen klubb å spille i etter sommerferien eller at han ikke er fornøyd med meg, forteller 23-åringen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media