UTENFOR TROPPEN: Nicklas Bendtner har ikke vært på banen for Rosenborg siden 28. april. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
UTENFOR TROPPEN: Nicklas Bendtner har ikke vært på banen for Rosenborg siden 28. april. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Vis mer

Nicklas Bendtner vrakes til VIF-kampen

Bendtner vraket igjen

Dansken er ikke med i troppen som møter Vålerenga i morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • RBK - VIF, søndag klokka 20.00.

TRONDHEIM (Dagbladet): Det viser kamptroppen som ble publisert på RBKs egne hjemmesider i ettermiddag.

- Vi velger det beste laget og den beste troppen, sa RBK-trener Eirik Horneland til Dagbladet i går etter å ha blitt spurt om Nicklas Bendtner og Pål André Hellands status i troppen.

Bendtner har spilt to kamper fra start i år og kommet inn fra benken tre ganger.

Han har ikke vært på banen siden 3-0-tapet mot Molde 28. april, og har i de siste kampene heller ikke vært med i troppen til Horneland.

Dette er RBKs tropp mot Vålerenga:

André Hansen, Vegar Eggen Hedenstad, Birger Meling, Tore Reginiussen, Djordje Denic, Mike Jensen, Anders Ågnes Konradsen, Pål-André Helland, Yann-Erik de Lanlay, Alexander Søderlund, Anders Trondsen, Even Hovland, David Akintola, Gustav Valsvik, Gjermund Åsen, Arild Østbø, Marius Lundemo og Samuel Adegbenro.

Horneland gjør bare én forandring fra troppen som møtte Brann. Gjermund Åsen er friskmeldt, og dermed går Emil Ceide Konradsen (17) ut av troppen.

Saken fortsetter under bildet.

GODT HUMØR: Nicklas Bendtner på fredagens trening. Foto: Håkon Brandsnes / Dagbladet
GODT HUMØR: Nicklas Bendtner på fredagens trening. Foto: Håkon Brandsnes / Dagbladet Vis mer

Jobber med salg

For litt under en måned siden bekreftet Stig Inge Bjørnebye, sportslig leder i RBK, overfor Dagbladet at de jobber med å selge dansken.

Bjørnebye ønsker ikke å kommentere hva situasjonen er i dag.

Bendtner har takket nei til å snakke med pressen de siste dagene, men dansken har som vanlig vært i svært godt humør.

Dansken ankom treningen på lørdag i lystig humør samtidig som han pratet og tullet med Samuel Adegbenro (23) og Emil Konradsen Ceide.

Saken fortsetter under bildet.

GLEDESSPREDER: Nicklas Bendtner illustrerer at han demper en ball på brystet og klinker til på volley, på vei inn til lørdagens trening. Foto: Håkon Østmoe Brandsnes / Dagbladet.
GLEDESSPREDER: Nicklas Bendtner illustrerer at han demper en ball på brystet og klinker til på volley, på vei inn til lørdagens trening. Foto: Håkon Østmoe Brandsnes / Dagbladet. Vis mer

Mens spillerne som er i troppen mot Vålerenga trente på spillsekvenser, hadde Bendtner avslutningstrening sammen med de yngre gutta, deriblant Konradsen Ceide, Erik Botheim (19) og Edvard Sandvik Tagseth (18).

Dansken hilste på Issam Jebali, som var på besøk i Trondheim etter overgangen til Al-Wehda, og avsluttet med løpetrening.

PÅ BESØK: Issam Jebali. Foto: Håkon Østmoe Brandsnes / Dagbladet
PÅ BESØK: Issam Jebali. Foto: Håkon Østmoe Brandsnes / Dagbladet Vis mer

Eggen-hyllest

Rosenborg møter Vålerenga i morgen klokka 20, men to timer før kampen skal statuen til Nils Arne Eggen avdukes utenfor Lerkendal.

- Vi håper at det kommer fullt hus for å hylle den største legenden i klubben og han som har gjort mest for Rosenborg i historien. Det ville vært definitivt fortjent, så jeg håper det blir fint, sier Reginiussen til Dagbladet.

I landslagspausen har Rosenborg vært på treningsleir på Frøya, som de har kombinert med litt fisking, og spilt treningskamp mot Kolstad, som de vant 8-0.

- Samholdet har vært bra hele veien, men du gjør en del sånne tiltak gjennom sesongen for å bevare og skape ny energi. Det var veldig bra, sier Rosenborg-trener Eirik Horneland til Dagbladet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer