BESØK: Kjæresten til Nicklas Bendtner, Philine Roepstorff, trente med et lokalt håndballag i Trondheim i går. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet.
BESØK: Kjæresten til Nicklas Bendtner, Philine Roepstorff, trente med et lokalt håndballag i Trondheim i går. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet.Vis mer

Philine Roepstorff:

Bendtners kjæreste overrasker

Imponerte håndballtrener.

Nicklas Bendtners (30) kjæreste Philine Roepstorff (24) viste fram hittil ukjente sider i Trondheim. Det er Adresseavisen som skriver at Roepstorff tirsdag deltok på håndballtrening med Sverresborg i 2. divisjon.

Bendtner var selv til stede i hallen og publiserte en video fra treninga. Roepstorff jobber som modell og de to danskene har vært et par siden i sommer.

- Hun (Roepstorff) er en kjapp og spenstig venstrekant med god avslutningsteknikk, sier Sverresborg-trener Atle Oliver Johansen til Adresseavisen.

Han fortsetter:

- Hun ble presentert for gruppa og kastet ut på dypt vann med en gang. Det var en knallhard økt med høy intensitet i starten, sier treneren til lokalavisa.

I videoen Bendtner har delt på Instagram skyter Roepstorff fra venstre ving - og hun viser at teknikken er god.

Spillerkoordinator Harald Pedersen i RBK bekrefter til Adressa at han fikk i oppdrag å finne en lokal klubb som Roepstorff kunne trene med.

Hun er heller ikke ukjent med ballsport Far Jan Erik Roepstorff er tidligere landslagsspiller i håndball.

Mange kamper

Bendtner selv har vært i medienes overskrifter etter taxibråk i København tidligere i måneden. Den danske spissen har vært skadet de siste ukene, men var denne uka tilbake på treningsfeltet på Lerkendal.

I kveld sendte Rosenborg Vålerenga ut av cupen og tok seg til semifinale.

PÅ TRENING: Philine i skuddet. Foto: Nicklas Bendtner / Instagram
PÅ TRENING: Philine i skuddet. Foto: Nicklas Bendtner / Instagram Vis mer

RBK er aktuelle i både gullkamp i Eliteserien, cupen og Europaligaen denne høsten. Det hektiske RBK-programmet skal ikke være negativt for klubben, mener ledelsen selv.

- Vi vil ha det sånn. Vi forstår oss ikke helt på snakket om tett kampprogram i negativ forstand. For oss er det en positiv greie. Vi ønsker å stå i konkurranse og ha et tøft kampprogram. Vi har erfaringer med at vi får mer trøkk og kommer i en stim der kampene kommer slag i slag, sa Rosenborgs sportslige leder Stig Inge Bjørnebye til NTB.

- Vi ser på det som en fordel. Det er vel også sånn de beste lagene i Europa har det. Hvis vi skal mene noe med at vi skal være med på dette, må også vi tåle det, legger han til.

Søndag møter Rosenborg Molde i Eliteserien.