Benekter å ha hjulpet Molde-spiller med flukten

Jim Solbakken fraskriver seg selv og Ole Gunnar Solskjærs ansvar fra å hjulpet en tidligere Molde-spiller å dra fra Norge mens han fortsatt var tiltalt for voldtekt.

AGENT: Jim Solbakken var agent for den tiltalte Molde-spilleren og nå for blant annet Ole Gunnar Solskjær. Foto: Chris Fairweather/Huw Evans Agency / NTB scanpix
AGENT: Jim Solbakken var agent for den tiltalte Molde-spilleren og nå for blant annet Ole Gunnar Solskjær. Foto: Chris Fairweather/Huw Evans Agency / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Jim Solbakken har tidligere blitt anklaget for å ha hjulpet en tidligere Molde-spiller ut av landet etter at spilleren ble tiltalt for voldtekt.

Molde-profilen skal egentlig møte opp i rettssak i Norge, men han har foreløpig ikke returnert til Norge.

Solbakken skulle på sin side i utgangspunktet stille opp i podkasten Beyond the pitch for å snakke om temaet, ifølge podkasten selv. Men i stedet for å stille opp, har Solbakken nå gitt ut en uttalelse gjennom podkastens Instagram-konto.

- Molde FK har ikke gjort noe galt her, og de kunne ikke stoppe spilleren i å spille eller ende hans kontrakt mens det fortsatt pågikk en etterforskning. Dette er loven, og spilleren ble funnet uskyldig i den første rettsaken, skriver Solbakken.

Han sier også at heller ikke Ole Gunnar Solskjær hadde noe å gjøre med saken ettersom spilleren ble frifunnet etter at Solskjær dro til Manchester United.

Han forteller også at han ikke sto bak noen av de siste overgangene til den tidligere Molde-spilleren.

- Den siste jobben jeg gjorde for spilleren var å hjelpe Molde og spilleren med å terminere kontrakten med Molde den 19. januar, skriver Solbakken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer