Benekter at Johannessen ble presset ut

Sluttet på grunn av forverret helse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Styremedlem Odd Arvid Sulland benekter at splid i idrettsstyret bidro til at Karl-Arne Johannessen mandag trakk seg som idrettspresident med umiddelbar virkning.

Mye kritikk har vært rettet mot idrettspresidenten og hans lederstil den siste tiden. Og senest forrige uke ble det klart at Johannessens visepresident i idrettsstyret, Odd-Roar Thorsen, stiller som motkandidat på Idrettstinget i Skien i mai.

- Årsaken (til avgangen) er Karl-Arnes helsesituasjon, som for så vidt har tilspisset seg den siste tiden. Vi understreker at bildet av dårlig samarbeidsforhold i idrettsstyret er medieskapt, sa Sulland på en pressekonferanse mandag kveld.

- I enkeltsaker vil det alltid være meningsbrytninger i et styre, og takk for det. Men jeg kan med hånden på hjertet ikke huske at Karl-Arne har stått alene i en sak, la han til.

Ikke påvirket

Ifølge en pressemelding må Karl-Arne Johannessen om kort tid gjennomgå «et inngrep», som skaper usikkerhet rundt hans arbeidsførhet i tiden framover. Idrettsstyret ønsket ikke å utdype Johannesens helsesituasjon ytterligere.

Odd-Roar Thorsen tror ikke hans motkandidatur til presidentvervet har påvirket Johannesens valg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer