Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Benekter at Olsen skal til Brann

Men lokalavisa melder at lynvingen Lasse Olsen (29) skal til Bergen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lasse Olsen er aktuell for Brann, melder Drammens Tidende . Verken Branns daglige leder, Strømsgodset daglige leder eller Lasse Olsen selv er kjent med dette.

Ifølge avisa har Brann bekreftet sin interesse for Olsen. Daglig leder i Brann, Per-Ove Ludvigsen, sier dette er opplysninger som ikke stammer fra ham:

- Jeg ønsker ikke å kommentere enkeltspillere. Jeg kommenterer gjerne, men først når vi er klare. Opplysningene Drammens Tidende kommer med, stammer ikke fra meg, sier Ludvigsen.

- Et rykte

Strømsgodset har heller ikke fått noen henvendelse fra Brann, ei heller noen uoffisiell henvendelse.

- Nei, jeg har ikke hørt noe fra Brann. Så for meg, er dette kun et rykte, sier daglig leder i Strømsgodset, Rune Marthinsen.

Dersom de blir kontaktet av Brann, så vil de selvsagt vurdere et eventuelt tilbud:

- Får vi en henvendlse, så kommer vi til å vurdere det. Men det kan godt hende vi kommer fram til at vi ikke vil selge ham, sier Marthinsen.

Rundet 200 kamper

Lasse Olsen har heller ikke hørt noe fra Brann. Men han sier at det kan være interessant å spille for Brann, hvis så blir aktuelt.

- Det hadde vært artig det. Brann er jo en spennende klubb. Dessuten kunne jeg tenke meg å spille på et høyere nivå, sier Lasse Olsen til Dagbladet.no.

Men å forlate Godset og Drammen vil ikke være noen enkel sak for gutten som har vært fast inventar på Marienlyst siden 1997, og som nylig spilte sin 200. kamp for klubben.

- Jeg trives godt her, så det ville ikke bli lett å reise herfra, sier Olsen.

I går signerte Raymond Kvisvik en tre og et halvt års kontrakt med Brann.

Strømsgodset og Brann møtes i 3. runde i cupen i kveld.

SKIFTER KLUBB? Det ryktes at Lasse Olsen er aktuell for Brann. Selv kjenner han ikke til dette som annet enn rykter, men han sier han kunne tenke seg å spille på et høyere nivå. Foto: Ole C. H. Thomassen.