Benekter Blackburn-rykter

LONDON (Dagbladet): Crystal Palace- Manchester United 0- 3. Blackburns Team-Talk på Internett vil ha det til at Henning Berg er på vei tilbake til Ewood Park. Det vet Drillos-stopperen ingen ting om. - Jeg vil være i United, sier Henning. - Eller rettere, jeg vil spille i United.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I går kveld fikk han nitti nye minutter på benken sammen med Ole Gunnar Solskjær. VM-oppladningen er med andre ord langt fra perfekt. Og framtidsutsiktene nå som United har kjøpt Jaap Stam fra PSV Eindhoven for 137 millioner norske er også usikre.

Derfor Blackburn-ryktene.

Andre spekulasjoner går på at Ferguson bruker duoen Pallister og May fordi det er disse to som skal selges ut i sommer. Folk i spill på United betyr nemlig høyere markedspris.

- Det kan jeg ikke kommentere, sier Henning Berg. - Det eneste jeg kan si, er at jeg ønsker å spille så mye som mulig.

16 målsjanser

Manchester United spilte stort sett hele tida i går kveld, produserte 27 avslutninger, 16 av dem på mål, men scoret bare tre ganger gjennom Scholes, Butt og Cole. Og bare i denne sammenhengen skyldes at det kunne vært en bærepose full. Så total var kontrollen.

- Vi skulle straffet dem mer, men 3-0 borte er greit nok, sier Alex Ferguson. - Nå må vi bare sørge for å gjøre jobben i de to siste kampene også.

Tror på Arsenal

Men det betyr ikke at United føler de er nærmere den tittelen de forsvarer.

- Arsenal er nærmest, sier Ferguson. - Vi trenger en kollaps fra deres side for å vinne i år. Men det tror jeg ikke skjer. Jeg tror heller Arsenal avgjør det i løpet av de to neste hjemmekampene mot Derby og Everto n.

I morgen kveld spilles den første av de to hjemme på Highbury. Søndag går den neste mot Everton. Og champagnen som skal starte feiringa av Arsenals første ligaseier siden de vant på Anfield Road i mai 1991, ligger allerede på is.

Resultatet fra Selhurst Park skremte ingen.

Crystal Palace røyk ut av Premier League med et brak og en tjukk svenske. Det siste er ganske fotballtragisk. For det er ikke mer enn fire år siden 28 år gamle Tomas Brolin så ut som en million under USA-VM.

I går kveld minnet han mest om vekslepenger.

Jeg vil bli i United - og spille på laget

Henning Berg

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer